tiistai 17. helmikuuta 2015

Vuojen ensimmäinen

Ensimmäinen tänä vuonna valamistunu työ oli tämä kaulahuivi ihan ommaan käyttöön. Valamistu vieläpä ihan kuun alussa, joten aikasa vei ennen ko tänne pääsi :DEipä tässä mittään sen kummepaa oo, halusin muotoon tämmosta mukkauttuvuutta kaulalle va saattaa heittää myös harteille jos siltä tunttuu. Sillon saapi tuolla napilla liuhakkeet kiinni selän taa.Koko huivi on neulottu ainaoikkeeta, harmaa ossuus muistaakseni lissäys joka 4.krs ja raidallisella että keletasella lissäys joka 2.krs. Ei voi muistaa varmaksi ko teosta jo niin kauan ja eipä tuu kirjoteltua ainnaan ylös mitä tekkee. Tämä synty kyllä ihan vaan tehessä, lopullisseen muottoon päädyin tuossa puolessa välissä =) Siihen asti oli toinen vaihtoehto oli jottain epäsymmetristä. Hyvin tämä kyllä käytössä toimmii. Kuten edellisestä postauksesta huommaa...

 

Lankana oli "avaruuslanka" eli Regia Active. Sitä tuli hamstrattua joulun alla ruokakaupassa käyessä ja pari kertaa sen jäläkkeen oon samalle korille eksyny :) Ihan on pätevä lanka tämmösiin ulukoneulleissiin ainaki. Kyllähän se vähän tahtoo säikeillä va silti ihan neulottava lanka.

Tuo malli on kyllä komia ja toimiva, ei valita vaikka kuin roikkuu kylessä asettelemassa huivie paremmin. Tännään on yritetty laittaa lumiketjuja va vielä on vähän vaihheessa. Toisen kunto ei vielä hirmusesti anna tehä ja miun äly moisen suhtteen aikas riittämätön. "Isosisko" oli toisena tollerona apuna :D Nyt on kyllä haikkamieli ko toisen piti lähttee taas kohti ommaa kottii ja huomissie töitä.Testineulekki etennee ja huomasin jotta kohtahan miulla siis blogilla on 1 vuotis synttärit!
Akkeli

6 kommenttia:

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D