perjantai 13. marraskuuta 2015

Käärme tourilla

Kesäsiä kuvia tarjolla vaikka meille eilen ensilumi satokin. Kummasti se valloo tuo, vaikka maassa on ehkä sentti kaks valakkeeta. Mieltä se ainakkiin piristää.

Mie siis kesällä lähin mukkaan Tour de sock kisailuun, tässähän on siis tarkotus neulloo sukat mahollisimman noppeesti heti ohojjeen julukasun jälkeen. Osallistumismaksut mennee Lääkärit ilman rajoja järestölle. Hyväntekeväisyyteen mie tässä lähin ja saadakseni uusia kivoja ohojeita. Taittaa kesän kaikki ohojeet löyttyy jo Ravelerystä maksullisina.

Kuudesta parista mie sain aikarajassa tehtyö KAHET :D Yhä, marraskuussa on kolomet kesken ja yhen malli ei kiinnostanu yhtään ni luulen ettei ne ikkään tuu puikoille.
Tämä viides etappi iski ja Ophidia sukat synty aikas vauhilla. Kyllä tuo omien jalkojen ja varsinki pohjakuvion kuvvaaminen tuotti aikas haastetta 😂

Elokuussa oli kaunista keliä kuvata. Tännään sai vain pimmeitä kuvia ko yritin mukakummitytön sukkie kuvata.

Viikonloppua kaikille ja Tamperreen messuilla olijat jättäkkää järki kottiin ja nauttikkaa!!! :D Meillä vietetään ukkelin 50v päiviä, tai ei meillä va mennään jonnekkin mihin toisen sisarukset on jottain järjestäny...kivaa ja jännää...

Akkeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D