maanantai 23. helmikuuta 2015

Peräjättönen

Välliin on vähän sanat hukassa, yritin ja selitinkin ukkelille tekeväni sukkaan kantapään lopuksi. Peräjättönenhän se sitten on ;) 

Ukkelin edellisellä teho reissulla huomasin osaston sukkien olevan aikas huonossa jamassa ja siltä istumalta päätin korjata tilanteen ainaki omalta osaltani. On heiltä molemmat näitten kuukausien tahi vuosien aikana apua ja tukkee saanut ♥ 

Lähi Siwasta 7 veikkaa ja homma alulle. Kauppa reissulla myös parit Nallet pääty mukkaan.
Ei miun normi lankoja ja onhan tämä pölisevvää ja karkkeeta va päädyin näihin ihan käytännöllisistä ja taloudellisista syistä. Oishan se hieno vaikka Väiski sukkie tehä va v***tas jos ne jonkun mukkaan lähtee. Nämä ei ;)

Tavoitteena oli viidet sukat eri kokosina. Vaan teen niin monet mihin nuo langat riittää. Tässä on nyt kolomet ja nämä on veikkaa ja lyhhyissä sukissa kaverina joskus Suomalaisesta kirjakaupasta ostettu Lauri sukkalanka. Nämä mennee miun mielessä tuohon hyväntekeväisyys assiin alle, mitä vuojen vaihteessa päätin tänä vuonna aikkaan saaja.

Toinen kävi taas mäellä, tällä kertaa miettimässä jatkoja ja mie jatkan testineulontaa...
Akkeli
Ps. Vielä on aikkaa osallistuo arvontaan 
koko 39-41
koko 36-37
koko 40-42

8 kommenttia:

 1. Kaunista, harmonista ja rakkaudella neulottuja, mahtava suoritus! Kenelle sisis annat nämä ihanat sukat lahjaksi? Onnellinen hän joka sukat saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahka saan koot näihin merkattuo niin vien nämä tuonne sairraallaan teho-osastolle niin saavat tarpeen tullen potilaat varppaat lämpimiksi siellä maatessa. Ukkelin edellisellä reissulla niin kuluneiksi siellä sukat huomasin.

   Poista
 2. Peräjättönen on ihan hyvä sana... mulla olis varmaan tullu vastaavassa tilanteessa sanaksi jäläkeen jääny. ;D Kuten on puhetta ollu siitä kieli taituruudesta. =P
  On nuo kyllä nii upeen näkösii, että en ihimettelis vaikka lähtisivät nytki jonku matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs myö taiturit =D
   Aattelin ne merkata jotenniin jotta pysysivät osastolla. Oli meillä neulekerhossa puhetta, jotta otetaan tuo sairaalla seurraavaksi kohteeksi ja tehhään sinne sukkia kaikille vuode-osastoille.
   Joku vuosi sitten sukitettiin psykiatrian puolta ja tarppeeseen meni sillon kaikki sukat ja muut.

   Poista
 3. Hieno termi. Tykkään. Ja hienoja sukkia. Tuo alimpien varsikuvio etenkin kiehtoo. En muista mokomaa nähneeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista mistä tuon mallin otin, ilimeisesti se on joku perinnemalli ja kierrossa on niin facebookissa ko blogeissa. Mie nimitän sitä kauniisti "Möykyksi" ja jossain taisi olla nimenä Kumpare.
   Mallineule on seuraava:
   5krs o
   5krs 3o,3n
   5krs o
   5krs 3n, 3o

   Ei ei tuon hankalempi :)

   Poista
 4. On mun lapseni ahkera ja hyväsydäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpsö <3
   Kottoo se oppi on saatu ja mummolasta :)

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D