maanantai 9. helmikuuta 2015

Valas söi auringon

Oli tarve ohhuille lapasille, molemmilla. Tai siis mie huomasin tarppeen omalla kohalla ja ko sairraalasängyn vieressä istuissa niitä neulloin ni toinen totesi myös akuutin tarppeen omille lapasille :)
Lankana molemmissa on iki-ihana KVG:n sukkalanka. Ehkä kauneimmassa vihiriän (Björk) sävyssä ikinä! Ekat lapaset lopultaan sai tuo ukkeli ko istuvat sen kätteen paremmin. 
Ommiin tein vähän eri värrii jotta erotettaan lapaset ko korista niitä kätteen nykässee. Kuten kuvista näkkyy ni ei oo virkkuu miun juttu ja tuo toinen "aurinko" muuttuki vallaan silimäksi :) Kattoin niin jännityksellä hiihtoo jotta näin kävi :D Ei tuo kirjontakkaan oo vahvin alue ko ukkelin lapassii kattoo :D 

Miun <3

Ukkelin ennen kirjontaa... 
...ja kirjottuna :D :D :D

Nyt ko oli pari aurinkoista päivvää niin postaustahti kiihtyy ko sai kaikki valammiit kuvattua :D
Ei ko neulommaan
Akkeli 

2 kommenttia:

 1. Ihania lapasia, eipähä tuu toisia samallaisia vastaan. ;D
  Ja mahtavia kuvia sulla edellisessä postauksessa!
  Kämmettimistäkin vielä sen verta, että ku on tarpeeks pitkät mennee hyvin hihoinaki. =)
  Mulla ei oikee valamista tuu, ku on sata työtä kesken ja sitte menin lykkäytymmää testineulojaksikki itteni... koukussa oon eikä mikkää pikkanen työ. ;D
  Talavilommaa viettelen ja tuo mies väkiki kuntoutuu jo flunssasta sen verta, että ehkä me johonki suuntaa päästää tästä lähtemmää loppuviikosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti väki parannee jottei koko loma mee hoitaissa ja kohan et ite kippeyvy!
   Miulla samat hommat eli testineulojaksi myös oon luppautunu ja sillä rintamalla mukavasti työtä :)
   Kiitos kehuista, tyytyväinen oon niin lapassiin ko raitassiin. Pitäs kyllä ottaa oikkee kamera käyttöön va tuolla/tällä kännykällä on niin heleppo ottaa kuvat ko tahtoo aina mukana kulukkee.
   Nauti kaimaseni lomasta!

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D