tiistai 10. helmikuuta 2015

Juopposeilori jäässä

Lankaterapiaa blogin Ryyni on teheny monen monta ihannaa Raitullii ( <- ohje löyttyy linkistä) ja pitkään niitä ihhailtuani sain myös oman Juopunneen ja jäisen seilorin viimmein puikoille. Mallihan on ihanan yksinkertanen va mahottoman näppärä ja käyttökeleponen ja nätti ja ja ja... Ohojeesta poiketen miun seilori sai kahen kerroksen raitojen sijjaan kolomen kerroksen raiat ko miellytti minnuu enemmän näin.

Ulla tuo nettineulojan paratiisi täytti pyöreitä vuosia ja sen kunniaksi oli jäsenillä (suosittelen kyllä lämpimästi liittymistä jäseneksi, ei maksa paljoo ja pyssyy homma pyörimässä) oli mahollisuus hankkie vaan tähän juhullaan värjättyö lankaa. Mie ennenkin Lanitiun ex Machinan neulonu ja jos tarjolla on kolome eri sinistä sävvyy herkkulankkaa, on aikas seleviö jotta tillaus lähti :D Tässä tuo tummepi lanka on Drunken sailor ja turkoosi Frozen.


 
 Ai että sitä näyttää aina niin hyvälle ko ittestään kuvvie ottaa :D :D :D

Tännään oli kevätpäivä, räystäät ei onneksi tippunu va vesitippasi ja pihan hanget on vajunu reippaasti. Se ei kyllä haittaa ni jaksaa taas heitellä lissää lunta ko sitä kumminki vielä tullee :) Huomiselle luvattu myös lämmintä päivää, jospa tässä tarkeneis sairaallaan toisen luo kävellä. Aamulla sinne taas joutu ko yöllä nosti kuumeen. Tilanteeseen nähen hyvissä voimin oli ko kävin.

Akkeli

4 kommenttia:

 1. Ittensä kuvaaminen on ihan ehottomasti parasta... siis voi luoja niitä asentoja välistä. ;P
  Mut komian pipon oot tehenynnä... nyt mullaki alako houkuttaan. =) Oonhan mä noita nähäny mutta siltiki, nyt alako houkuttaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alahhan panna puikot suihkimmaan :) Miulla mielessä jo monta eri väristä. Ihanan istuvan peruspipon saa tuolla ohjeella.
   Oli muuten käytössä pikkusen pienemmät puikot ko ohuen hivakka lanka ohjeen lankaan verraten ja isoimman mukkaan silimukat

   Poista
 2. Ihania lankojen nimiä. :D ja tietty hieno pipo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihannie on nuo langat neullookkin. Tullee heijän kaupassaan aina runsauven pula ko tekis mieli kaikki saaha :D

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D