keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Uusi vuosi uusi pipo


Hyvää tätä vuotta juurikin siulle!
Miun vuosi alko työn merkeissä ja puikoilla ollu pikku tekemistä niin ko tämä Triad pipo ihan ittelle. Lapaset tehty myös, tai itseasiassa ne valamistu ensin. Lapasissa tuo miun uus suosikki eli intialainen peukalokiila. Se vaan istuu niin hyvin! Lankana on ihana Regia joka tarttu matkaan Oulun reissulla joulun alla. Mustasta vastaavasta sai ukkeli sukat va niitäpä on ollu turha yrittää pimiässä kuvata :D Pipon tupsu on paikallisesta keramiikka-/lankakaupasta. Ihan on tekokuittuu eli ei oo pupu päässy hännästään ja hengestään miun pipon takia.   

Eilen tarkeni tuolla tuulessa tasan yhen kuvan piposta ottaa. Toinen on sitten sisällä räpsitty va siinä näkkyy tuo tupsake ehket paremmin. Malli on taattu Veera Välimäkeä eli laatua parhaimmillaan. Kaikki kys suunnittelijan ohojeet ei oo miulle auennu va tämä on yksi suosikeista. Ystävä sai joululahjaksi pipon samalla mallilla. 


Maijun pipo
 
Onnellinen uusien neuleitten omistaja :D
Pakkaspäivien jatkoa!
Akkeli
ps. Koitan piakkoin katsastaa nuo viime vuoden luppaukset jotta miten niille kävi...huonosti ainaki osittain :D

4 kommenttia:

 1. Ihana pipo sulla! Eikä ole huono tuo toinenkaan :D
  Vaan eikö olekin loistava tuo intialainen peukalo? Mä olen sitä käyttänyt jo useamman vuoden ja - no tässä tapauksessa ei kai voi käyttää sanontaa "tehnyt myyräntyötä?" - vinkkaillut sitä sinne ja tänne ja tuonne ja nyt kun muistutit, niin olenpa luvannut opettaa sen äitillekin.. oijoijoi... siihen vaaditaan yksi kokonainen lauantai ja yhdet hermot.. ;) Ei vaan, se on niin helppo, että kun sen hoksaa, niin se valmistuu ihan itsestään.

  Lämpöä tupaan, olkaa varovaisia ulkona - eikös ne sinne teidänkin suuntaan niitä tuuli ja tuiskuja taas luvanneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää työtä oot tehny "myyräntyölläsi" 😊. Toellaan tuo tullee ko itsestään. Kyllä sitä saa tännäänki leivarriin tulet laittaa. Lunta on nyt pyryttäny eilisen ja näyttää tuo tämän päivän vielä jatkavan. Tullee niin tuulen kanssa jotta kinoksia on paikka paikoin. Flunssa vaivaa va pakko kai tuonne on mennä jahka päivä valkennee.

   Poista
 2. Mä oon kans ihastunu tuohon intialaiseen... Ihan paras istuvuus. Ja näillä keleillä sietääki iloita lämmikkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän päivän suunnitelmissa on leivarin lämmitys ja kaalilaatikko ☺

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D