perjantai 9. lokakuuta 2015

Töissä

Tullee tehtyä kaikenmoista. Yövuoroissa varsinki on mahollisuus tehä ja toteuttaa. Ei sillä, etteikö päivittäin muutenkin touhuttaisi ja yhessä tehtäisi.

Koska on tulossa taas talvi, ja välillä vaan käy niin, jotta pipo tai lapaset unohtuu matkasta tai kastuu pihalla ollessa, niin tekasin hoitajien varustukseen yhen varapipon ja -lapaset. Lankana joskus Suomalaisesta kirjakaupasta ostettu Lauri.
Pipo yes-checks


Peruslapaset ja on niissä peukalotki va enpä ennää muistanu uutta kuvaa ottaa :D
Tähän projektiin minnuu ihan pyyettiin, ruokahuoneen ikkunoissa on nyt puut, mihin voi vuodenajan mukkaan askarella lehtiä ja lumihiutaleita ja mitä nyt sattuu mieleen tulemaan. Itte oon tyytyväinen tulokseen ja on onneksi muutkin. Nyt loppuu taas tämä työpätkä va olipa taas kivaa olla töissä välillä, vaikka kulluu se aika kyllä kotonakin.

Puut ikkunoihin on maalattu perus vesiohenteisella lasimaalilla

"Taiteilija" kurkkii puun takkaa :D
Toki oksa vaati myös Pöllön pöllykän. Materiaalina sisustuskangas ja askarteluhuopa

Kohta mie lähen pakkaammaan ja kohti Oulluu sukuloimmaan ja yllätys yllätys, kässämessuille!

Kaunista viikonloppuo siulle
Akkeli 

2 kommenttia:

 1. Tähänpä en oikein voi sanoa muuta kuin että kyllä pöllö pöllön löytää :D :D Jotenkin osasin melkein arvata, että ensimmäinen asukki/vieras puussasi on pöllö!

  Ihana ajatus tuo puu, melkeinpä tekisi mieli pyytää sinut meillekin maalaamaan keittiön ikkunaan tuommoinen puu (piirustus- yms. hommissa on mulle kasvanut peukalo keskelle kämmentä), johon voisin sitten vuodenajan mukaan tehdä muut koristeet. Tulisitko? Kahvi- ja pullapalkalla? Yösijankin toki saat :D

  Mukavaa matkaa messuille - ajele varovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pöllö on aina pöllö :)
   Onneksi tuo äippä on ratissa. Saattaa uni yövuoron päälle iskee ko ei oo kerinny nukkummaan.
   Kaunis kiitos kehuista. Eipä sitä tiiä vaikka tulisikin :) Pulla kyllä maistuu ja kahvie kulluu.Yösija ois reissulle tarppeen ko on meijän välillä usseempi sata kilometrie.

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D