keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Lankaa, lankaa enemmän lankaa

Se oli taas Oulun käsityö messu viikonloppu. Äipän kaa lähettiin perjantaina aamupäivällä ajelee isoveljen luo ja toinen yö oltiin "pikkusiskon" ja tyttöin luona. Olipa mukava ja rentouttava viikonloppu. Naurraa sai ittisä kipiäksi! Onni on veli joka kokkaa <3 Ruoka oli huikeeta molempina iltoina ja sitä oli riittävästi. Sai olla muutenki huoletta reissussa ko "isosisko" oli meillä perjantai illasta siihen ko kottiuvuin. Koiruus pääsi lenkille ja oli joku kattomassa tuo ukkeli armaan perrään :D

Lauantaina sitten lähettiin "pikkusiskon" ja varaäitin kaa messuille, paikalla oltiin yhentoista maita ja ruuhkaa piisasi melekkeenpä joka kojulla. Kuvia ei tullu ruuhkassa otettua etes kännykällä. Aika lailla samat myyjät ko ennenkin, eli sain mitä hain, lankaa ja pulmaleluja. Titityy oli vihdoin myös päässyt paikalle ja kojulla piisasi väkeä jatkuvana virtana ainakin miun siinä ollessa.  Osan olinkin tilannut jo etukäteen ko tiesin ettei Holstia oteta mukkaan. Puffalan Tiina oli tuonu uusia kimaltavia lankoja tuttujen rinnalle ja luulenpa jotta lauantainen käynti aamupäivällä takasi uutuuksien saannin. Kippovalimo Böökin väki on aina yhtä mukava tavata ja ukkeli sai terveiset mukkaan. Mukkaan lähti myös nappeja ja koruja va niistä sitten omanaan.

Yhteiskuva :D Tuo kolmas lanka alhaalta eli Louhittaren Luolan Ilmatar on jo pingotusta vaille valamis huivi. Sävy langassa on Ruoste. 
Puffala Vasemmalla oleva Erikoissukka on hyppäämässä piakkoin puikoille, Helmi-Puffa Bling ja Sukka-Puffa Säihky kimaltaa kauniisti, ei liikkaa. Jospa nämä vielä jokupäivä löytyis myös verkkokaupan puolelta.

Kippovalimosta Fabelia kirjoneulesukkiin ja Ittelle ennen neulomatonta (nyt toki jo eka sukka puikoilla) Katian Ole Stormia.
Titityy Louhittaren Luola. Vasemmalla Tuulen Tytär, mistä kaks vasemman puoleista (Kurkuma ja Yksisarvinen) on ostettu Mysteerihuivia varten ja tuo harmaa nyt oli vaan niin kaunis <3 Väinämöinen on vaan taattua laatua sukkiin. Tuo keskimmäinen klovni vaati hypistelyä tovin jos toisenkin vaan mukkaan se(kin!) lähti :D   
Isagerin Alpakka 2 ja 1
Holst Garn COAST ja iki-ihana SUOMALAINEN Tukuwool
Messujen jälkkeen käyttiin vielä Lankamaailmassa ja sieltä lähti kokkeilluun Onion sukkalankaa, onesta blogista oon kehuja tuosta lukenu. Ja parit pipovillat.
Jospa tuota sais tuon huivin pingotukseen ja jatkasi nuita sukkia... kauheesti ois ennen joulluu tuota neulottavvaa.
Kaunista viikkoa siulle
Akkeli

6 kommenttia:

 1. Ihania lankoja. Tuli oikein vesi kielelle.

  VastaaPoista
 2. Niin ne on :) pittää varmaan taas tovi nuita hipistellä ennen ko neulloo

  VastaaPoista
 3. Heissan,

  Löysin blogisi googlaamalla Tuulen tytär Yksisarvinen. Ei sinulla olisi sattumoisin jäänyt noin metrin pätkää tuota lankaa? Olisin erittäin kiinnostunut ostamaan pienen pätkän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en löytänyt. Muistelen että oon jämän käyttäny johonki kummitytön nukke neuleeseen

   Poista
  2. Kiitos kuitenkin kovasti! :) Taidanpa jäädä seuraamaan blogiasi, kun siihen sattumalta eksyin. :)

   Poista
  3. Valitettavasti en löytänyt. Muistelen että oon jämän käyttäny johonki kummitytön nukke neuleeseen

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D