tiistai 27. lokakuuta 2015

Pyöränkorjaajan palkkio

Taas sai pyöränkorjaaja kesällä töitä ja nyt saa vihdoin myös palkkansa ko sukat ittelleen pyysi. Ukkelin sairaalareissut ja oma "käettömyys" vaatii apua ulukopuolelta perhheen ja onneksi on tämmössii ystävie jotka aina jaksaa auttaa. Aiemmin hänet on palakittu samasta hommasta pipolla.

Ihan on perussukat ja näyttää miun jaloissa aikas hauskoilta ko on vaan 10 numerroo ommaa sukkaa isommat eli 46. Lanka on Oulun messuilta Kippovalimon kojulta ostettu Katian Ole storm.  Ihan kiva lanka neulloo tommoseksi paksuksi langaksi. En oo mittään kohistellu ja jännästi jäi tuosta toisesta sukasta sitten tuo tumman sininen melekkeen kokonaan pois. 

Kantapää on se tavan kantapää (hollantilainen?) sillä erotuksella jotta en takas tullessa neulonu nurjaa vaan oikeeta. Kivan näkönen tuli. Yksi solmu langassa oli va sattu onneksi ihan varpaissiin niin ei sen takia tarvinnu purkaa sukkaa. 

Kuvat on pikasseen pihalla otettu, meillä puhaltaa nimittäin tännään aikas hyytävä tuuli vaikka aurinko onkin paistellut.

Neulommaan ja uunin lämmitykseen lähtee nyt
Akkeli

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo kantapää! Kokeiluun menee heti seuraaviin sukkiin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti tykkäsin ja ei tuo jalassa tuntunu yhttään kummemmalta :)

      Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D