keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Toka tuli!

Siis Lokakuun Sny-paketti piti polokasta hakemaan tovi sitten.
Kuvassa koko kommeus :) koiruli oli pihalla kaverina niin piti ettie paikka mihin paisttaa ees vähäsen aurinko ja ei naru päästää kuonnoo paketin kimppuun.


Lankaa oli aina yhtä miellyttävvää Regiaa, kaksi ihanan keltaista ja yksi musta 4-fädigiä ja yksi valakonen My First Regia. Tuo viimonen saattaa päättyö sammaan väripattaan niitten aiemmin saatujen kanssa jahka aika ja ajatus siihen hommaan riittää. Kiitos, ihanaa lankaa!


 Paketista löyty sukkaohje missä on vaihettava kantapää. Siinäpä opettelemisen arvonen asia :D

Ukkeli kyllä varmasti tykkäis nuista sukista varsin jos nuilla langoilla ne tekisin. Hää niin ko mieki tykkää kunnon väreistä :)

Ohje vähän tuossa pihalla kastu va ei onneksi niin jotta ei selvää saisi. Ei menny huonoksi ees sitten ko tiputin vesilasin tuon laatikon päälle. Kirottu fibro ja käpelöt käet!!!! Ilmiselvästi on onnea jo tuossa ohjeessa :D

Tuo suklaa on I-HA-NAA! On sitä meillä jo pari levyä tälle syksylle syöty eli elä huoli ystäväiseni. Tuo tullee aivan varmasti syöttyy.

Kortti oli jälleen kerran ihana <3

Koirullii oli miun ystäväni muistanu jälleen ja tuo pussi varmmaan olikin se suurin haitta pihalla kuvvaa ottaissa :D Hyvin maistuvat ko pari sai sissään tultuo. Mittanauhasta iso kiitos. On miulla pariki rullamittaa va välillä tarttee tommosta "vanhanaikasta" mallie va en oo saanu hankittuo. Paketista löyty myös ihanie silimukkamerkkejä parilla eri kiinnitystavalla. Käyttöön päässeevät takkuuvarmasti.Itsetehtyö tässä paketissa oli ihanan oranssit tossut. Harmi vaan ko miulle olivat pikkusen liian pienet va kyllä nuihin sopivat kintut löyttyy. Miten on miun Sny-ystäväiseni, oisko näihin mahollista saaja ohoje jossain paketissa?

Tämmönen paketti tällä kerttaa ja eipä voi olla taaskaan muuta ko tyytyväinen. Kiitos <3

Sukan tekkoo jatkaa nyt
Akkeli

8 kommenttia:

 1. Kiva että tykkäsit :-) tuota koirannamipussi-kuvaa katsoessa tuli kyyneleet silmiin. Oma koirani kun jouduttiin lopettamaan tänä aamuna vanhuudenvaivojen takia :-( anna sinä omalle koirallesi kunnon rapsutushetki minunkin puolestani. Laitan tossuohjeen sinulle kyllä, elä huoli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kamala! IsoIsoIiiiisohalirutistus <3 Jaksamista surruusi. Se tuntuu jonniin aikaan koti tyhjältä :(
   Muutama vuosi takaperin meillä oli sama asia eessä, va sillon ko ukkeli oli koirun ottanu olivat sopineet, ettei koiran tartte jäähä kippeenä kulukemmaan tänne siksi, ettei ihminen raaski päästää irti. Sakuhan se yhissä kinkereissä meijät yhtee yhytti ja siitäpä sitä on sammaa polokkuu tallattu. Pitkään sitä Sakua itkettiin vaan aika piakkoin alko uuven pennun etintä. Meni puolisen vuotta, ennen ko piti alakaa pissejä lattialta pyyhkimmään. Kovasti on Calle rapsutuksie ja halistuksia saanut.
   Kovin siulle toivon voimmaa ja surra saa niin kauan ko surettaa <3

   Poista
  2. Helpotuksen päivä tämä oli, oli jo vanhuksella kipuja ja silloin on viisainta auttaa ystävä kivuttomille oravanhaukkumistanhuville <3 onneksi ei tuosta ohjeesta muste sotkeutunut, kun ihan tavallinen mustetulostin vain on. Tuo kantapää kuulosti niin veikeältä idealta ja sitten kun tuon ohjeen nimi on onnesukat! Heti ajattelin teitä kahta, kun tuon ohjeen näin. Rakkaudella neulotut sukat onnea tuovilla nopilla paranemista siivittämään! Toivon koko sydämestäni, että sairaalakierre loppuisi ja saisit ukkelisi sairaalasängystä omaan kainaloosi <3

   Poista
  3. Kyllä se sillon aika on päästä kivuttomille luuapajille <3

   Ei sotkeentunu, mie oon välliin aika käpelö näitten käsieni kanssa ;) Taitaa olla itseasiassa omassa hyllyssä kirja mistä sama ohje löytyy.
   Ukkeli tännään jo paremmassa voinnissa, eilen pääsi konneesta irti ni jakso jo vaimolle vähän höpöttää. Kerroin sukista ni hymyhän se kasvoja koristi <3 Uusia suunnitelmia on lääkärit taas kehitelleet ja jospa se nyt vihdoin alakaisi helepottaa. Teholla on kyllä niin hyvä hoito ettei voi olla ko kiitollinen avusta mitä myö molemmat sieltä saajaan.

   Poista
 2. Voi, miten ihana paketti. Nyt vaan sukkia puikoille :)

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti ja koiruuttakin muistettu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miustaki hieno paketti :) Koiruli saanu aina jottain ja on varmaan yhtä innoissaan paketeista ko miekkii

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D