lauantai 4. lokakuuta 2014

Syksyn keltaista ja paremppie(ko?) kuvvii


Niin ko viime kirjotuksessa uhosin ni sain otettuo niitä puuttuvvii kuvvii ja ehket jopa hieman paremmassa valossakin. Ukkeli lupasi kyllä tulla avuksi va eihän se sitten joutanukkaan. Oli aika haastavvaa kuvata yksinnään lapasta jota pittää käessään :D
Ainaki miun fibrosta kärsivillä käsillä, ko ei aina uskalla luottaa siihen, jotta esineet pyssyy otteessa. Va kuvvie sain ja tablettiki on vielä onneksi ehejä.

Oikkeella ukkelin pöllölapanen, ohjeena tämä, näitä on näkyny joitamissa blogeissa ja pöllö on jotenki elukkana viehko. Alla miun oma pöllölapanen va siihen tein hieman muutoksie, eli pitempi ranneosa ja kärki erilailla jotta lähtökiireessä osusi kummallekkin oikkeet lapaset kätteen :)
Lankana oli Regian soft wool. Muuten aivan mahtavaa, väri ihana ja mikä pehemeys neulloissa että valamiina, va herranen aika miten kovasti tuo tykkäsi säikeillä neulottaessa. Siitä miinus muuten oivalle langalle. Väri on kuvissa aika oikkee. Tommonen lämmin keltanen.

Ukkelin lapaset painaa 61g ja miun 64g. Puikoista ei ennää mittään haisua, varmaan 3mm?
Bones sukat on vaan niin ihanat jalassa, uudet pittää tehä aina entisten tilalle. Jotenki tämä väri huuti päästä kysseisiksi sukiksi. Edelliset onki pyöritelty jo koirulin palloksi :D Painoo sukille tuli 57g joten jämä raitoja riittää tai vaikka toiset sukat tekaseis. Puikot oli 3mm Knit Pron Cubiks. KVG:n lankoja voin kyllä ainakin neuletuntuman puolesta suositella, käytössä ollut ittellä vain huiveissa ja ei pahhaa sanottavvaa. Eikköön tuo sukissaki sukkalanka kestä, Katin kauppaan pääset tästä.


 Käytiin siellä "ulukomailla" ni löyty alekorista 2€ kerä teetee Baleno lankaa mistä tekasin lapaset ihan omalla mallilla. Mie tykkään tehä tuon peukalon tuohon sivvuun, ni ei oo niin vällii kumppaan kätteen sen lapasen sitten laittaa.
Mukavan pehemmee merinosekotelanka, jospa tuo kestäis käytössä. Painnoo lapasille tuli 41g. Puikot oli 4mm.


Kirrakurra kauluri, tuubihuivi...miten kukakin sen halluu ilimasta löyty myös jonku blokin kautta, Anteeksi hänelle keneltä idean sain ko en muistanu ottaa ylös. Ohje oli ostettava ja mielessä oli heti, jotta tämän pittää ollaa keltanen. Kuviota on yritty kuvata pönttöuunnie vasten ja pihalla väriä kietomalla huivi lyhyn ympärille :D Langan hankin lankahamstereista ja siinä on keltanen villalanka kehrätty yhteen kovin pellavaisen tuntusen langan kanssa, joka vihreenruskee??? Kaunis tuo lanka kumminkin luonnossa on. Ja sen verran tuo toinen lanka tuota villaa pehementää jotta mieki kärsin tuota kaulassa pittää iliman että kärsin. Painoa huivilla 74g ja puikot oli 4mm Addin pitsipyörö. Kuten huomaa, olen taas jotenki kiintyny tuohon keltasseen värriin.

Yötyöpipo mikä jäi edellisestä tekstistä. Lankana Four Season Marathon Tower, paino 29g.


Tässä syy siihen ettei ollu kuvausappuu :D Ukkelille iski väsy (toivottavasti tuo ei oo taas kippeeksi tulossa :( ) ja koiruli lenkin jälkeen oli heti valmis unikaveriksi :DLoppuun vielä hehekuttaa eilistä kirppislöyttöö. Vanahaa Kainuun Pirtin villalankaa ja on muuten sähäkän sininen sävy! Samalla tarttu mukkaan myös takkuuvarma Juuso. Villaa ei ikinä voi olla liikaa :D Vai voiko?

Kaunista syyspäivää siulle, vielä paistaa hetken aurinko
Akkeli

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania lapasia, sukat, huivi & pipo :) Pitää joskua kokeilla tehdä nuo pöllö lapaset, on sen verran nätit :D Ei ikinä voi olla liikaa... hyvän väriset langat olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Lissää lankaa löyty viikonloppuna myös Oulun kässämessuilta ;)

   Poista
  2. Oih! Sinä olet jo päässyt messuilemaan :-) minun pitää vielä kuukausi odottaa kunnes koittaa Tampereen messut.

   Poista
  3. Hyvät oli messut vaikka tungosta olikin :)
   OIspa kiva päästä joskus vähän isommillekkin messuille, paitti taitas mennä vaan vielä enenmmän rahhaa :D

   Poista
 2. Hyvännäköisiä neuleita! Aivan erityisesti ihastuin noihin sukkiin =) Pahoittelut hiljaiselosta, mutta syysflunssa ja työkiireet ovat pitäneet minut pois koneelta. Paketin kasaus on jo käynnissä, joten sinulla on odotettavissa jännittävä viikko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään tuosta mallista, istuu hyvin ja siinä on jottain särmmää :D
   Ei hättää mittään, en oo tuntenu ollooni milläänmuottoo hylätyksi. Toivottavasti flunssa jo ohitse. Ainahan minnuu jännittää :D

   Poista
  2. No niin! Paketti on lähtenyt taivaltamaan kartan ja eväsrepun kanssa luoksesi =) Heidi-emonen varmaankin laittaa sen pakettikoodin jahka kerkiää. Luultavasti menee keskiviikkoon ennenkuin tapaatte paketin kanssa =D

   Poista
  3. Pakettikoodi saatu...nyt vaan oottellee vielä tovi.

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D