tiistai 14. lokakuuta 2014

Kassillinen lankkaa :D

Oulussa oli siis käsityö-ja hyvinvointimessut viime viikonloppuna ja tuliaisena reissulta on mm. kassillinen lankkaa :D :D :D  Siis tämä kassihan piti käyä ostta lauantaina messujen jäläkkeen jotta saan kaikki tavarat kottiin kulukemmaan :D Tarjoushinnalla sai näitä kaks ni toinen täyttyki sitten Biltemasta koirulle leluja ostaen. (Kukkaan eikä mikkään ei miulle mainostamisesta maksa kohan kerron mitä ja mistä oon hankkinu).           
                                                                                   
Namikassi
 


Tässäpä koko kasa :D


Sukka-Puffa, 75 villa/25 polyamidi
ylh. Pikkuraita Milla
kesk. Kolmiraita Arha
alla. Kolmiraita Pride

Sukka-Puffa, 75 villa/25 polyamidi
vas. Tonttu
kesk. Juho (oikkeesti harmmaan sävynen)
oik. Sonnen

vas. Baby-Puffa Kaktus
kesk. Pehmo-Puffa Ronja
oik. Huivi-Puffa Humma

Täältä tuli hamstrattuo tuota Dropsin Fabelia ko se vaan on niin toimiva lanka sukissa. Tällä kerttaa mukkaan tarttu yksvärisie lankoja. 
Keltasen sävynnro 111
Vihirree 112
Petroolli 105
Harmmaa 200
Vaallee sininen 103
Mukkaan lähti myös kolome kerrää tuota uutta Air:ia harmmaana
Ukkelin kanssa ollaan parriin otteesseen käyty ihan paikanpäällä Kippovalimolla ja tuntuhan se mukavalle ko kauppiaat kysellee perrään, jotta missä on oltu ko ei ennää ikkään heillä päin käyä? Ja syäntä lämmitti kaikki terveiset mitä ukkelille sairraallaan laitettiin <3
                                                                
Tämä satteenkaari Regia on myös Böökin kojulta ja sukat itseasiassa valamistu just ennen ko aloin päivittää tekemisiäni tänne :)                                                                                                          
Karisma ja kirjava Fabeli piti hakkee jo perjantaina Kärkkäiseltä ettei tekeminen ihan lopu va meni tuo sukanvarsi jo purkuun :D Karisma muuntuu pipoksi jahka siihen liittyvä kirja kottiutuu.
Steppi kerä tarttu mukkaan joltain kojulta, oisko tuo ollu Somikki, mikä paikallinen teeteeSHOP.Vasemmassa kuvassa Alpaca Fino, eiköön tuosta jottain asustetta tuu. Oikkeella Ilon Harmas, 100% kainuunharmasvilla ja Sandnes Garnin Alapakka sukkalankaa. Ajatus tehä siitä molemmille saunanjäläkeissukkaset.
Vihree Turin 60 villaa/ 20 silkkiä/ 20 ramia                          Louhittaren Luolan Väinämöinen
Tiilenpunanen Ramilanka 80 villaa/ 20 ramia                         Viikonloppu ja Sirkus


Päivä oli pilvinen niin kuvat myös sen mukassie, jospa sitten valmiit työt saisi kuvata paremmassa valossa.
Ostin myös pingotusraudat, jos niillä alakais tuo huivvien pingotus sujjuu sutjakammin.Tulihan sitä tietty kierrettyy myös kirppareita ja Hullut päivät ja Zeppeliini ja ja ja...jatketaan aiheesta sitten toisessa kirjotuksessa.

Sukkaplokkien tekoon alkaa nyt
Akkeli

6 kommenttia:

 1. Voe mahoton mitä lankoja. Katteeks käy. No kuukauden päästä on Tampereella ja sinne tieni vie. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Siulla on kuukkaus aikkaa säästää Treen messuille. Puffala ainaki on tiettääkseni tulossa, suosittelen lämpimästi <3

   Poista
  2. Sattuupa kerrankin palkkapäivä sopivasti siihen viikonloppuun. Heh. :D Mahtaakohan lähteä lapasesta.

   Poista
  3. Kävipä hyvä tuuri :D
   Anna mennä vaan, lapaset on talaven juttu :D :D :D

   Poista
 2. Laitapas kuva niistä pingotusraudoista :-) ikkään en oo semmosia nähnyt! Ainoa mitä sanasta tulee mieleen on ne kangaspuihin viritettävät raudat. Luinko nyt tekstin oikein, onko sinun miehesi taas joutunut sairaalaan?! Voe ahistus sentään! Voimia teille molemmille ja koirulille kanssa ♥ kyllähän se koirukin päiväunikaveriaan kaipaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miepä laitan jahka ne ens viikolla kottiutuu. Uskaltauduin jättämmään ne isoveljen huommaan ko ovat tulossa syyslomalla tännepäin. Ite oisin kummiski ne junnaan unohtanu kottiin tullessa ;) Saatto jättää ko ei oo nyt mittään pingotettavaa oottamassa ko se ainut huiviki alko tympie ja nyt miettiminen teenkö loppuun vai puranko.
   Siellähän se ukkeli armas taas on sairraalassa. Teholla yhä, ollu jo toista viikkoo va nyt näyttäs taas tauti alakavan helepottaa. Toivottavasti ainakin. Kiitos kannustuksesta, alkaa tähän väsyä jo itteki, saati sitten toinen joka kokoajan kiippeenä. Päiväpostissa oli pakettikortti!!! Pittää pyöräillä paketin hakkuun vielä tälle päivälle :)

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D