sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Väriterapiaa ♥

Minä tässä yks päivä totesin tarvihtevani terapiaa...VÄRITERAPIAA!!!
On tämä reilu vuosi ollu semmosta pyöritystä ukkelikullan ja iskän sairastelun kanssa ja itteltä loppu työt yms yms yms...Niinpä sitä tuolla Facebookin ihmeellisessä maailmassa kulukiissa huomasin kaiman värjänneen taas kaikkee ihanaa, siitä se ajatus sitten lähti :D

Nyt kauppa lomalla va huomenna taas postitus toimmii. Ja se muuten toimmii noppeesti! Ei tarvinnu monttaa päivvää ootella ihanuuksie kottiin.

Tämmönen satsi

Eikös oo aika houkutteleva kasa?

Nämä kaikki sukkalankaa 75% villaa 25% nylon, 100g n. 420mVasemman puoleinen, oikkeesti kevätruohon vihree lanka on 100% merino, 100g n.800m ja sininen lanka on huippusulosenpehmeetä 75% merino, 20% nylon ja 5% stellina, 100g n. 400mKyllähän näistä jo vaikka mitä ihanaa tekkee :D Ja kuten kuvista jo huomaa on yksi lanka muotoutumassa Bones-sukiksi. Ohje niihin löyttyy yhestä miun lempi neulekirjasta eli Neulekirja, Tähkäpää ja muut lempineuleet. Löyttyy ainaki Suomalaisesta kirjakaupasta.
 

Tässä miun lenkkikaveri kottiin tultua, kiirellä kiipesi toipilaan kainaloon. Ihannie ja rakkaita on molemmat ♥


Kaunista syksyn alkua!
Akkeli

Lissäystä: Kirjailijatar osasi kerttoo, että kirjan painos on loppu ja uutta ei valitettavasti ole tulossa (ainakkaan vielä). Kannattaa siis kysellä kirjastoista ja saattaahan se löyttyy vielä omasta kirjakaupastakin ko penkoo hyllyjä. Ehottomasti kirjaa SUOSITTELEN!

9 kommenttia:

 1. Uijuijui, miten ihanan värisiä lankoja! Paketti on pientä hienosäätöä ja itse tehdyn osion liimausten kuivattelua vailla valmis =) saanen sen postiin loppuviikosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUI! Nyt alakaa taas jännittää :)
   Nuo langat on kyllä todella ihanan värisiä ja tuntusia myös <3

   Poista
  2. Höh ja pöh! Ei läpäissyt väkerrys laaduntarkkailua =( Saat siis vain jotain ihan pientä itse tehtyä paketin mukana.

   Poista
  3. Vai höh ja pöh kävi ;) Niin käy välliin ite kelleen, elä huoli. Kaikenmoiset ite tehyt aina ilahuttaa ja uskon etten siun pakettiin tuu pettymmään. Elä oo liian ankara ittelleis :)

   Poista
 2. No niin, nyt se on tapahtunut★syyskuun paketti aloitti tänään taivalluksen luoksesi :-) menee varmaan alkuviikkoon ennen kuin paketti on Kajaanin korkeudella.

  VastaaPoista
 3. Katsoin just missä paketti viipottaa :-) tänä aamuna ollut Kajaanissa, joten lienee lähikaupassasi tänään illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HItsi, kävin kaupassa töistä tullessa va enpä älynny kyssyy...jospa tuo"sinulle on paketti" viesti tulisi äkkie :D

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D