lauantai 6. syyskuuta 2014

Kullan huuhdontaa

Minnuu ootti torstaina ihana paketti ko iltavuorosta kottiin palasin. Ihanainen SNY-Neitonen oli minnuu ja ukkelikultaa muistanu pikku paketilla...joka kuvattu tännään ko olin valosalla kotona :)


Paketista löytyi kesäinen kortti, joka varmaan löytää paikkasa vessan seinältä, missä tuo koivun tuoksun talviseenki aammuun. Retro saippua missä käytetty koivvuu ja ihanasti koristellut tulitikkurassiet, ne päässee kunniapaikalle peräkamariin pönttöuunin kuppesseen. Namupussi on vielä syömättä. IHME!!! Joskoon säästys yövuoroon ens viikolle.Kiitos, kiitos, kiitos ihanasta piristyksestä :) Oot kyllä aika ihku <3

Jottain myös neulerintamalla tehty ja tekeillä. Nurmilintu oottaa pingotus inspistä ja tekkeillä on myös sukkaa...osana miun väriterapiasta mistä lissää myöhemmin.


Tommonen ihme ja kumma oli eilen töistä kottiin polkiissa eessä, silta pystyssä ko meni venneitä. Omalle kohalle tämä kerta oli toinen tänä kesänä ja kolomas koko Louhelassa rouvana olemisen aikana ja täällä oon asunu jo rapiat 13 vuotta. Komiasti oon itteni myös saanu kuvvaan :D Jäin kiltisti oottaa kauemmas jotta saa kunnon vauhin eikä tartte hijastella ko kottiinhan se kiire jo oli.

Nyt jatkammaan jottain pientä omalle Snylleni
Akkeli13 kommenttia:

 1. Kiva että sain ilahdutettua sinua =) saippuan pitäisi olla tuoksuton ja tehty niin luonnollisesti, että sitä voisi halutessaan haukata. Minulla oli oikein pitkät pakinat myyjän kanssa! Ainahan myyjä omaansa kehuu, kovin ylisti saippuaa ja sanoi sen sopivan herkällekin iholle. Kokeilkaa te, puhuiko ukko totta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myö ruukattaakin palasaippualla ittemme pestä ni mitä passellein meijän saunalle moinen. Miepä kokemukset kerron ko otettaan saippua käyttöön, pittää malttaa ensin entinen käyttää loppuun va ei sitä ennää palijon oo.
   Kiitos vielä, ja kortti on päässy jo lämminvesivarraajan kylykkeen :D

   Poista
 2. Oi, kivan piristyksen oot saanut :-)

  VastaaPoista
 3. Todella huomaavaista, syötävän ihana palasaippua, kauniita tikkurasioita, tunnelmallinen kortti ja suu makeaksi. SNY:si hemmottelee teitä! t. jonkun toisen pari

  VastaaPoista
 4. Kauniin kesäinen kortti <3 Muutonki ihana paketti. On se hyvä huomata et joku muuki harrastaa näitä ittensä kuviin tunkemista ko vaan minä :D Onkos tää sit joku varjoselfie vai? Aurinkoista päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaan vaan tuo Varjoselfie, mie onnistun tuossa aina =D

   Poista
 5. Ihana piristys sinullekkin tullut. Todella ajatteleva sny sinulla.
  Ja tuo varjoselfie on aivan huippu nimi. ;D

  VastaaPoista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D