perjantai 1. elokuuta 2014

Allmoust va ei sittenkään

Miehän sain heinäkuun alkupuolella ittelleni valmiiksi Assante huivin. Veljen nuorempi tyttö toivoi ittelleen huivia niin edellisen tekeleen heleppoudesta tykänneenä piti kaivella lankavarastoista toiveisiin sopivaa lankkaa ja alakaa hommiin. Laiskana valihin raidottuvan langan, onneksi sen värit olivat juurikin ne mitkä pitikin  :)
Sen verran tein muutosta, että kierroksen alussa ja lopussa lisäys kohdassa neuloin ohjeesta poiketen silmukan kolmeksi ko en jaksanu seurata kummalla puolella työtä oon ;) eipä tuo valamiissa huivissa haitannu.


 Mallina on äippä


Tottakai myös kummitytön, eli veljen vanhemman piti saada oma huivinsa, siihen käytin mysteeri jämäkeriä, ticoticon tunnistin va muista en oo varma. Huivista tuli nätti ja mikä tärkeintä niin tyttö tykkäsi ♥ Tässä ohjeesta poiketen tein lisäykset myös oman pään mukkaan, kierroksen alussa silmukasta kaksi ja lopussa kolome. Hyvä tuli!


 Mallina toimi saunan seinä ja itulaatikko :D Hankala oli kuvata ko oli liian varjosta tai liian valossaa va eiköön nuista idea selvinne.

Pitkin kevättä kanssa blogistit esittelivät blokkauspaikkojaan. Sään niin salliessa, miulla se on tämä. Terassin sohova :) nyt sade ajo sisälle hoitamaan homma loppuun.


Sukkaa neuloen, kesän jatkoa toivottaapi
Akkeli

4 kommenttia:

 1. Upeita huveja :) Helteistä kesän loppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Samoin myös sinne! Nautitaan nyt, sitten alkaakin se talven ja pakkasen odotus. Välissä toivottavasti kaunis syksy (loskapaskan voi jättää välistä)

   Poista
 2. Kauniita huiveja ja houkutteleva bloggauspaikka siulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläköhän huomenna tarkenis tuossa kirjotella kuukausi raportin? Huivi se on puikoilla nytkin...Nurmilintuo minäkin niin ko jokunen muukin :)

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D