lauantai 26. heinäkuuta 2014

Hellettä ja merinoo

Tästä ei vo ko nauttie, vaikka tuo masun Chron ei pitkistä hellejaksoista tykkääkkään, va pärjättään ko niin on päätetty :)
Neuloosi on pitänyt pintansa ja neulottu on villaa...mikä sen mukavampaa ;) mie se tykkään villaa/villasekotetta neulloo ympärivuojen. Puuvillan kanssa en oikkeen sinut oo. Villatakki langat on kyllä jääny oottamaan vähän viilleempiä kelejä.
Monta työtä kesken va välillä myös valmista. Tälläkerttaa ei tarvinnu ees kauan oottaa pingotusta, miten se joskus voiki olla niin hankalaa ;)Ohjetta voin varauksetta suositella, mallineuleen oppii nopsaan ja muutenki pikaseen neulouttuu.
Pihalla keritty taas seuraaviin projekteihin vyyhit keriksi. Nam! Tykkään ♥
Hellepäiviä toivoo ja niistä nauttii
Akkeli
2 kommenttia:

 1. Kaunis huivi ja mehukkaita lankoja odottamassa. Mukavaa että joku muukin nauttii helteestä eikä valita...kyllä sitä kylmää kautta on ihan riittämiin. Mukavia kesäpäiviä neuloosin parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheesti himottaa nuo kerityt langat va yritän sinnikkäästi ensin muutaman keskeneräsen työn saattaa loppuun. Ukkeli jo vähän naureskellee ko ympäri talloo on töitä oottamassa :)
   Nautin mie helteestä ja kunnon pakkasesta talvella. Kivoja on myös välillä tämmöset "normi" +20-22c päivät. Jaksaa ehkä jottain pihalla myös puuhastaa :D

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D