perjantai 9. tammikuuta 2015

Rättie ja väsymystä

Neulerintamalla työn alla on kolome huivvii ja yhet rannustimet (vai mitkä ne pelekät rantteet on?) Ukkelin sukkaki oottaa paria...

Lunta on tullu tupruttanu usseempana päivänä. Kivahan se on ko talavella lunta on va kyllä meinaa väsyä itte lumitöitten tekemisseen. Onneksi on ihana naapurin setä joka auttaa <3 Fibro ei oikkeen oo tykänny näistä kelin muutoksista. Jospa se nyt taas pakastais ja pittäis sitä muutaman päivän. Va mitäpä sitä valittammaan ko koti on lämmitettävä ja pihassa pystyttävä kulukemmaan.Kyllä tuo ukkeliki ajallaan taas avuksi jaksaa alkaa.

Kuvausta ootta vuojen ensimmäinen työ, mikä oli kaulahuivi ittelle, va on niin pimmeetä että kokkeillaan joku toinen päivä. Pääsette sitten nauttimaan pimmeistä tiskirätti kuvista :D

Molemmat tehty jostain mysteeri Bambulangasta mitä löyty laatikosta. Ihan oman kodin tarppeissiin tehty. Keltanen on ainaoikein ja ruskeessa 2krs 5o 5n ja sitten 2krs 5n 5o. Molempiin loin alussa 35 silimukkaa ja oiskoon ollu kolomosen puikot tai vähän alle.Komiasti on kuvassa pesuaineitten vieressä banaanikärpäsansa :D Toimii tuo punaviini tiskiaineella ja kelemu päälle.

Uunin lämmitystä jatkaa nyt
Akkeli

2 kommenttia:

  1. Ihan mahottoman hauskaa luettavaa sun teksti. Omat varhaisvuoteni ovat Kotkasta ja siellä mie ja myö pyörittiin aikanaan. Täällä pääkaupungista 50 km pohjoiseen ei ole oikein mitään hauskaa murretta. Mukavaa alkanutta vuotta sinulle ja kiitokset vierailusta blogissani.

    VastaaPoista
  2. Kiva jotta tykkäät ja Tervetulloo vaan uuemmankin kerran. Miun Kainnuu-Pohojois Karjala- Oullu on kyllä aikamoista murteitten sekamelskkaa va ko alotin ni päätin kirjottaa niin ko puhunki, omalla äänelläin siis tätä teen ja touhhuun :)

    VastaaPoista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D