lauantai 3. tammikuuta 2015

12/14 + vuositilasto

Vihdoin sain aikaseksi laskea mitä tuli tehtyä :) Ja muistin kyssyy ees osan painoista niille Oulun suunttaan menneille paketeille.

Joulukuusssa siis valmistui seuraavaa:Äippä sai synttärinä sukat, todella yllättävää vai mitä :D Lanka: keltainen on mysteeri merinoa, ostettu facebookin lankaryhmästä.
Turkoosi Sisu sukkalankaa. Painoa näille tuli 54g ja just oli saajalleen sopivat. Tarppeeksi kappeet laihaan kinttuun siis.


 

 

 

 

 M:n valepalmikot, Regia Active ja 83g

 Ukkelin Lumitiikerit, painoa 60g, vauvamallit paino 19g. Kuva otettu sairaalan vessassa missä kävin sukat kastelee ja muotoosa pingottaa jotta jäivät oottaa yövuoroon tulevaa, tulevaa äitiä
Tässä sitten vähän parempia kuvia Oulun seuvulle menneistä lahjaneuleista. Lanka siis kaikissa Regia Active ja iliman pippoo (jonka painnoo en vieläkkään tiiä :D) paino neuleissa on 168gMuka kummityttö sai tämmöset raitaset, nämä on laskettu marraskuulle millon tehty va esitellään nyt tässä muitten joululahjojen seassa :D Lankana KVG woolsin sukkalanka väreinä eva ja ooak. eli punasta ja havun vihiriää on oikkeesti

Joulukuun langankulutus oli 450g. Asetukset mennee taas miten sattuu va en jaksa ennää tapella tämä konneen kaa. Eikköön tästä selevää saa.

VUOSITILASTO 2014

Ihan tylsästi vain lukuina eli vuoden 2014 aikana valmistui:
42 jalakaan menevää sukkaa tai säärystintä
14 pääasiaa eli pipoja
17 kaulaan kietastavaa huivie, kaulurrii...
15 kätteen pantavvaa
1 villatakki ja
8 muut kategoriaan mennevvää esim pannat ja kirjankannet

Langankulutus oli 6 419g (tietenkään en muistanu kaikkie tekeleitäni punnita) kolmisen killoo vähemmän ko edellisvuonna
Yhteensä (laskettuja ja ylöskirjattuja) töitä synty 97kpl, tässä vähennystä edellisvuoteen n. 50.
Lahjotuksena lankaa kottoo lähti 3 503g

Vuoden mittaan älysin tykkääväni enemmän ohuesta langasta, joten kilomäärä ei tuostaan varmaan ainakaan nouse. Se kyllä miulle ihan se ja sama, kohan saa neulloo ja mielellään käyttää siihen kottoo JO löytyvvää lankaa.

synttärihuivin kimppuun mennee
Akkeli

2 kommenttia:

 1. Oha tuosaki melekonen määrä neulottua. =) Mulla ei oo hajuakkaan paljoko ja montako mitäki, mutta nytpä aattelin kirjaa pittää, jos muistan. Ainaki hyvin on alakanu. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uteliaisuuttani mieki pari vuotta sitten aloin kirjaa pitämään siitä mitä teen ja sitten aloin myös punnittee ko kiinnosti palijoko sitä lankkaa vuoden mittaan kuuluu :) Huiveja on tuo alkuvuoden To-Do lista täynnään ni painnoo enenmän kertyy metrejä (niitä en oo jaksanu alkaa rätnäämään) tiiä vaikka jo ensi vuonna ;)
   Vihkoon mihin merkinnät teen sentään vähän koitin tälle vuojelle siivota ni pääsee helepommalla kokonaisuutta kartoissa. Tapana ko on ollu kirjata välliin millon mitäkin päähän pälkähtänyttä ideaa... saa nähä miten käy :D

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D