maanantai 17. marraskuuta 2014

Viikonloppu

Viime viikonloppuna oli suuren suuuret kässämessut Tampereella. Noh, enhän mie sinne päässy va viikonloppu oli kumminkin, eli uuet sukat, lankana Louhittaren Luolan Väinämöinen värisävyssä Viikonloppu. Kuvat kamalia, pimmeetä on ja hämärrää. Va sukat on ommaan jalakkaan oikkeen hyvät. Huomenna saa saunan jälkeen jalakaan vetästä.


Tännään paistu myös Sny:ltä saatu puolukkakakku UkkeliArmaan synttäreille. Vielä ko toinen kottiutus sieltä sairaalasta. Tutkimukset tehty ja se ronkkiminen nyt ohi va vielä tiputuksessa oli ko soitin. Noooh, tullee ko nokka näkkyy. Miulla kai se hankallaa täällä ko tuoksuu niin ihanalle tuo kakku :D

Jatkanpas tuota lahaja pippoo ukkelille, ei kyllä taia tälle päivälle valmistuu :D Sai se jo pulumapelin.

Akkeli

4 kommenttia:

 1. Oih, miten kaunis kakku siitä tuli! Aivan ihana vuoka sinulla =) Kerro ukkelille minultakin syntymäpäiväonnittelut!
  Minä siellä Tampereella tallustin lauantaipäivän =) Paljon oli näkemistä ja hauskaa oli, kun oli hyvää seuraa, mutta ihana sieltä oli kotiin tulla ukkokullan kainaloon saunan lauteille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkeli kiittää onnitteluista ja kakku onnistu hyvin ja oli kyllä hyvää. Puolukka maistuu läpi sopivasti. Vuoka taittaa olla sinikeltasesta häämatkalla ostettu :)
   Onpa sitä melekkeen mistä vaan paras tulla kottiin ja varsin jos siellä oottellee ukkokulta ja sauna ♡

   Poista
 2. Nätit sukat ja kivannäköinen lanka! Valokuvaaminen on nyt kyllä tosi haasteellista, kun valoisaa hetkeä ei päivässä tunnu olevan edes nimeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Sitä se kyllä nyt on, ei tiiä pitäskö sisällä laittaa kaikki valot päälle vai sammuttaa ko yrittää kuvia ottaa. Noh, tullee niitä kirkkaampia päiviä.
   Ihanaa on tuo Väiski ko tuli nätit sukat ihan perussukista iliman mittään koukerroo, joskus kolome vuotta tein oranssista Väiskistä Olgat ja yhä ovat käytössä.

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D