tiistai 11. marraskuuta 2014

Kala vai mutanuolija?

UkkeliArmaan ystävä täytti pyöreittä vuosie, on hänestä toki näitten vuosien aikana tullut hyvä ja tärkeä ihiminen myös miulle, ja pakettie oli laitettava etelää kohti.

Mallie piti ettie ja miettie kunnes Jennyn tekemät sukat lävähti silimille =) MAHTAVVAA!!! Mikä ois kalamiehelle parempi sukka? Ukkelille sairaalakäynnillä kuvaa näyttämmään ja tuli "käsky" ohoje ostaa. Sukat valamistu loppuusa aika äkisti. Ei niistä kyllä kalannäköset tullu vaan ennen joku mutanuolija...samapa tuo. Saaja tykkäsi ja viestin laitto, jotta ei ole ennen jalakaasa kalan suuhun laittanut ;) =) Sehän se pääassie on jotta synttärisankari on tyytyväinen.

Pakettiin lähti mukkaan myös kirpparilta löytynyt lohen mallinen huovutettu viinipullon jäähytin va eihän siitä tietenkään tullu kuvaa otettua.
Regia Stockholm Color, 131g


Kuvat otettu äkkie ennen paketin laittamista. Käretki tuli erilaiset ko toisessa mallineule jatkuu kärkikavenuksiin asti va ei haittaa. Onpahan persoonalliset ja tekijäsä näköset.

Sadepäivää pullan leipomiseen käyttävä
Akkeli


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin oli miustakin :)

   Ja ihana ko vastaanottaja tykkäsi myös. Pitännee tuolle omalle kalamiehelle myös tehä ko lankkaaki jäi :)

   Poista
 2. Jopas on hauskat sukat! Ei voi kuin olla hyvällä tuulella kun kulkee jalat kalan suussa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paketista!
   Hyvin kelepasi perintö etteenpäin. Taisi tuoksu tulla läpi paketin ko oli niin hanakasti apuna taas :) Tai sitten tuo koiru on vaan yhtä utelias ko emäntäki :D

   Poista
 3. Kiva, että kelpasi :-) kyllä koirankekseissä varmaan sen verran voimakas tuoksu on, että koirulin nenä ne haistaa paketin läpikin.

  VastaaPoista
 4. Voi Vau! Mahtavat sukat. Ei ihme että on tykätyt :)

  VastaaPoista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D