sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Makkeeta mahan täyeltä

oli marraskuun paketissa. Kiitos taas ystäväiseni maanmainiosta paketista. Paketin hain kyllä jo heti keskiviikkona va oottelin kirkkaampaa päivää kuvaukseen. Noh, lopetin oottelun ja kuvasin sisällä hellan päällä. Eikköön tuosta ymmärryksen saa :)

Kokopaketti näytti tältä ja langat kyllä taas ihanat. Tuo oranssinpunasenkirjava lanka huuttaa päästä miun ommiin jalakoihin :D Vihree on semmonen mettänvihreä Refian 4-fädig ja kirjava knittingroomin sukkalankaa.


 Paketista paljastui kaunis rasia mikä sisälsi ihanalta tuoksuvat kuiva-aineet puolukkakakkuun, minkä ohje löyty tuosta purkin kylyjestä nätillä nauhalla kyyttiin sijottuna. Kerma ja puolukkahillo käyty aamulenkillä ostamassa ja huomenna leipastaan kakku UkkeliArmaan synttärin kunniaksi :)


Mukana myös levy taloussuklaata mitä voi halutessaan sulattaa kakun päälle koristeeksi. Mie ihan vähän vaan maistelin, jotta onko yhtä hyvvää ko penskana ;) Oli se :D
Kortti oli jälleen kerran hauska ja koiruli sai perintökeksejä mitkä maistuneet hyvin kyllä. Hännänheilutuksia täältä kovasti!Maria Drockilan todella kaunis kynttilä oottaa ehkä joulluun asti.


Vielä lähikuva kortista, tuo on kyllä ihan ko mie ja miun ystävät. Tuohon toisen muorin paikalle käy heistä aikas moni <3
Ihana pannulappu löysi jo paikkansa hellan vierestä. Luuttulle on aina käyttöä, kauniskin vielä. 


Loppuun vielä tunnelmakuva eilis aamulta. Olin viikolla tyttöjenpäiväreissulla Kuopiossa ja sieltä mukkaan Ei Tullu YHTÄÄN Lankaa!!!! Tuommonen tähtilamppu ja paljon, paljon muuta kyllä :)

Ukkeli lähti tovi sitten taas sairaalaan, tällä kertaa sovitusti ko huomenna tutkimuksia. Aivan outo tunne olla yksin kotona kun toinen kunnossa sairaalassa...olipa järkevä lause va tämmössii tuntemuksia nyt on.

Kaunista alkavaa viikkoa siulle
Akkeli

10 kommenttia:

 1. Luojan kiitos, te ootte kunnossa! Minä jo aloin huolestumaan, kun tiesin sinun hakeneen paketin, eikä postausta alkanut kuulua. Kun teillä on niin sairaalapitoinen syksy ollut, niin minä jo aattelin vaikka mitä. Kiva, että paketti oli mieluinen- jopa patalappu :-D siihen en itse ole ollenkaan tyytyväinen. Leppoisia syntymäpäiväjuhlia teille ♥

  VastaaPoista
 2. Anteeksi ko oon säikäyttäny ihan turhhaan. En saanu aikaseksi ottaa kuvia ko ollu niin pimmeen harmaata va semmosena näyttää jatkuvan. Ko toinen ei jaksa (eikä kyllä kehtaakkaan) mittään tehä niin helposti itenki vaan möhjöttää ja tekkee pakolliset niin ko koira, ruoka ja uunien lämmitys. Oikeesti sori että olin laiska. Kyllä myö molemmat uskotaan, että huomenna tullee kottiin ko tutkittu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä mittään, minä nyt vaan oon semmonen hättäilijä, että ruppeen helposti aattelemmaan kaikkia kamaluuksia. Niin minäkin uskon, että kyllä siun ukkelis synttärikakulle takasin tullee :-)

   Poista
 3. Jase pannulappu oli miusta kaunis. Ihanan värinen ja just soppelin kokonen. Hellan vieressä roikkuu

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Miulla on ihanan ihana sny, tälläkin kertaa onni myötä <3
   Teeppääs siekkii tuo kakku pesueellesi. Hyvvää oli. Melekkeen kaikki jo syöty :D

   Poista
 5. Todella hieno paketti. Toivoen valoistuu nämä ilmat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno paketti jälleen kerran. Miulle valosuus talavella tarkottaa lunta JA kyllä sitä täällä vaan toivvoo tulevaksi. Pakkasta myös. Talven halluis talvi olevan. Nyt lunta maassa ehket kaikki 1-2cm, WAU! Ei tietty haittaa vaikka aurinkoki paistaa :)

   Poista
 6. runsas paketti ja ihana tähti sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuossa se ihanasti valasee aamusta ilttaan ko muuten on niin harmaata.
   Paketti oli kyllä jälleen kerran ihana ja tuosta kakusta tuli TOSI hyvvää- suosittelen!

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D