tiistai 3. maaliskuuta 2015

2/15

Helemikuu oli näköjään aikas sukkavoittonen ja yllättävän paljo oon neulonu ihan ittelle. Yhä nuo teholle menevät sukat oottellee tuossa viejää ko sain sunnuntai iltana niin pahan migreenin jotta ukkeli tilasi kyytin ja vietin yön päivystyksessä tehokkaassa lääkityksessä. Aamulla tuli toinen hakemaan miut samalla ko ite meni verikokkeisiin. Heti kyllä muisti sannoo jotta unohti ottaa sukat mukkaan :D Olipahan erilainen hääpäivän aamu ja sain ko sainkin aamiaisen sänkyyn ;)

No mitä sitä siis aikaan on saatu:
Sukat naapurriin 100g

omat kämmettimet 62g

oma pumpulikevät 130g

tehosukat III 81g
tehosukat I 92g


tehosukat II 112g

tehosukat IV 68g

tehosukat V 74g

arvottu 1 vuotis palakinto

ja toinenkin 
Oma juopposeilori 39g

Ihasteltu voittolankoja <3


Palakinto oottaa postiin mennoo juurikin tuon pääkivun takkii, eilinen ko meni kotonaki maaten. Sinikka (kirjapalakinto) ei ole ittestään ilimottanut va aikaa on lauantaihin.

Lankkaa kulu Helemikuussa 758g. Heti huomaa jotta on naulottu paksumpie lankoja. Yhä testineuleet kesken va tässä kuussa valamistuu ainaki kaksi ellei kolmaskin :D


Ajankohtaista
Heivatut Kudelmat blogin haaste hyvän tekemisseen
Tuohon ylläolevaan haasteeseen mennee nuista teho-sukista parit III-V.

Kaunista viikkoa kaikille ja ihannaa hiihtolommaa niille keillä se on. Miulla on tulossa työpätkä 9.-24.3 ni saanpa viettää lomaviikon ihan ittekki :D
Akkeli
5 kommenttia:

  1. Kiva, kun olet haasteessa mukana! Hienoja sukkia olet tehnyt hyvään tarkoitukseen. Saanko käyttää sukkiesi kuvia PHHT-haasteen koosteessa kuvakollaasissa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos palkinnosta.Posti toi sen tänään.

    VastaaPoista
  3. Kiitos palkinnosta.Posti toi sen tänään.

    VastaaPoista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D