keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Jännitystä paketissa

tuli miulle onneksi niin myöhään jotta ei tarvinnu montaa päivää oottaa jotta paketin saa avata :) Ai miten niin oon malttamaton?

Villaviidakon Emman kuvavaa termiä lainaten, laaturajoittuneiden neulojien facebookki ryhymässä päätettiin vaihtaa huiveja ja pittää virtuaalipikkujoulut sovittuna aikana, eli viime sunnuntaina. Tottahan sitä mukkaan lähettiin ja tiedot parin toiveista saatiin toki hyvissä ajoin. Niin hyvissä, että "onhan tässä aikkaa" astui kuvaan ja lopulta huivi lähti matkaan pikana torstai aamuna :D

Miun pariksi tuli iikku. Toiveissa oli pehemee, kutittamaton huivi. Tovi piti varastoja kaivella kunnes muistin jotta aiemmin tilasin Zeldalta Wild'n Freetä (75% sw merinovillaa 20% silk 5% silver stellina sparkle 100g/800m) sävyssä Ranghild. Lanka on ihanaa neulloo, tarkeni kyllä lopussa ko huivie pyöritteli sylissä.

Va jouttaa lopettaa höpöttäminen ja näyttää mitä aikaan sai. Kuvat on otettu yöllä klo 02:00 ko huivin pingotin (siis torstaina, että miten niin viimetippaan ;D )

Mallina siis ihana Liliopsida maanmainiolta suunnittelijalta Heidiltä. Pari viimestä kierrosta jäi mallista tekemättä va kiva huivista tuli silti. Painoa 66g.

Tässä jo uudessa kodissa :) ja väri lähinnä totuutta luulen.

Mie sain huivin Mirkalta ja nimestä painamalla pääset lukemaan Miin tunnelmia sen tekemisestä. Mie oon ihan raskastunu tähän huivviin ja heti se pääsi maanantain Oulun reissulle kaullalle <3

 tämmönen paketti
 sen sisällä paketti ja siellä...
 Tämä <3

Omat kuvat onki sitten otettu tännään kohtuu pimmeessä etteisessä. Va miepä en valita pimmeyvestä ko sen syy oli tännään LUMIPYRY! Meillä on taas kaunista! Lunta on toki ollu jo jonkin aikaa va toooooooooooooosi vähän.


 Kottoo löytyki viimetalviset Kuplat (by Soile) ja Tin Can Knitsin Barley
 Eikös passaaki mainiosti?

Äkkie viimossii lahjoja neulommaan
Akkeli

5 kommenttia:

 1. Ihania huiveja ei voine muuta sannoo. =) Zeldan langat on kyllä niin herkkuvärejä että!!! Kyllä täsä alakaa oikiasti miettiä tuota naamakirjaa ku sielä on nii palijo kaikkia kivvaa vaa ku jotenki se ei vaa oo mun juttu...
  Muutes sitä piti mainita, että niihi kämmekkäisiin voi tehä pidemmän varren, jos tuntuu lyhkäseltä, pittää muistaa vaan tehä toisessa ekalla ja vikalla puikolla, ku toisesa tehää sitte kolmas neljäs puikko joustinta pitemmäksi. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä se itelläkki tullee vaan muutammaa ryhymmää aktiivisesti seurattuo vaikka kuuluu "triljuunaan" ;) Ja heleppo vaihtaa kuulumissii muualla suomessa tai maailmalla asuvien kaa. Va en miekkään jaksa jokapäivä siellä käyä. Ravelryssäkkään en muista ryhmie kattoo kohan muuten ihimettelen :D
   Kämmettimistä tuli oikkeen hyvät ja on jo paketissa ja maailmalla. Hyvät tuli vaikka en tietenkään lukenu ohjetta tarkkaan vaan ulukomuistista posotin ja tein resorit tasona...hyvät tuli niinkin...Eikköön tuota joulun pyhinä ittelekki moiset synny. Kiitos vaan ohojeesta.

   Poista
  2. Niin ja tuon mius saama huivi on ollu joka päivä kaulassa ko on vaan niin ihanan pehemmee ja passelin kokonen takinkin alle.

   Poista
 2. Voi että, kävin katselemassa noita uudemman postauksen kauniita kuvia ja bongasin tuttua juttua kaulaltasi. Ja tämäkin postaus vielä. Se on kuule neulojalle suurin ilon aihe, kun oma neuloma asia pääsee Oikeaan Käyttöön! Mahottoman kivvoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi on kaulassa aina ko meen pihalle, lämmin ja ei kutita ja mahttuu takin alle eli täydellinen <3

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D