lauantai 1. marraskuuta 2014

10/14

Niin meni taas kuukausi huiskis vaan, sairaalassahan sitä jälleen kerran tuli neulottua, purettua, neulottua, purettua... vaan sai sitä jottain valamiiksikin :D

Miehän jäin kuun alusta taas työttömäksi ja sittenpä alaku kuusta käytiin retkellä  "ulukomailla" ja sillä reissulla tuli muutama lankakeräkin hankittua (YLLÄTYS!!!!) Niistä synty lapaset ja loput onki hyshys juttua.

 Lapaset ommaan kätteen omalla mallilla.
Lanka: teetee Baleno, 41g


Memmun sukat, perussukka koko 39-40
Lanka: Regia hand dye effect, 54g

Ukkeliarmashan se jälleen kerran sairastui ja sairaalassa menikin sitten päivää vaille kolome viikkoo. Teholla tehtiin taas ihimeitä ja siitä se vaan taas voimistui. Kotona on nyt oltu viikko. Tiesin toisen hyvässä hoidossa olevan ni uskalsin sinne kässämessu reissulle lähteä. Saalin näät täältä. Nyt ne kaikki vyyhit on keritty. Menihän siinä yksi ilta ja aamun Murdokki va langat kerillä ja muutenkin niitä vähän järjestelty. Vielä ko sais nuo kaikki ittelle puhumattomat laitettua myyntiin. Laiskuus ja kehtuutus (ehkä vähän myös väsymys) taittaa olla suurin este. 

Omat sukat, koko 36
Lanka: Regia Colormania Stripes, 81g

Ihanat mielenpiristyssukat näistä tuli va tuntuhan se ko ois puupölökyillä neulonu ko sukkie teki 3.25mm puikoilla :D Noh, nyt on tehty paksummillaki va tuntuuhan se hassulta ko tottunu nuihin pienempiin puikkoihin.


Rakas ystävä täytti vuosia ja sai tämmöset sukat lahjaksi. Tuossa vasemman puoleisessa kuvassa väri enempi oikkee.

Malli omasta päästä,
Lanka: Viking Vilma
koko 38, 62g

Villa-allerginen ystävä pyysi ittelleen pipoa. Tämmönen tuli :) Ajatus pipoon lähti Weeken Hats kirjan mallista Solitaire beret vaan liika nurjan neulominen sai mallin muuttumaan yhden letin sijasta kolmeksi. Lanka myös toki eriä. Tässä Novitan Viiviä, pipolla painoa 62g. Ja kun lankkaa jäi tekasin kaveriksi tommosen pannan. Tuossa etuhärpäkkeessä on lisänä heijastinlanka, vaikka ei kuvassa näykkään. Pannan paino 27g. 
Tein myös jämälangoista nukkekottiin mattoja kaverin pyynnöstä, painoa näillä 20g.
Valmiina on yksi hyshys juttu jolla painoa 131g ja maha kippee nauramisesta. Eli langankulutus tässä kuussa oli 478g. 

Kelit on toellaan vaihelleet viime kuun aikana. Välillä toistakymmentä astetta pakkasta ja välillä sama lämmintä. Mikä ainaki meijän korkeudella veti Juhannuksen ohi kirkkaasti lämpimyydellä :D
Koirun "ulkoilukuva" kuun puolestä välistä. Siinä tuo sohovalla nukku aina auringonpaisteen ajan.Vielä muutama kuva tämän päivän lenkiltä karvakaverin kanssa.


 Harmaata va kaunista <3

Maniniota Marraskuuta siulle
Akkeli

4 kommenttia:

 1. Ahkerana olet ollut! Ja niin kaunista teillä siellä! Miekin juuri ihmettelin, täälläkin on maassa pieni ohkainen valkoinen kerros. Taitaa vaan ehtiä sulaa pois, ennen kuin mie ulos ennätän :D

  VastaaPoista
 2. Aamulla herättiinki kunnon myräkkään...pakkasta muutama aste ja sattaa lunta/räntää vaakasuoraan. Koirulikkaan ei halunnu pihalla olla. Oiskoon nyt se koiranilma? Tuossa pötköttää ukkelin jaloissa ♡ mie otan kahvia ja jatkan neulomassa :)

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kauniita luontokuvia <3 ihastuin myös noiden lapasien peukaloihin. Tosi istuvan näköiset peukalot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan puhelimella napattuja lenkillä kulukiissa.
   Ainaki miun käpälään tuo malli istuu. Ko tekkee tuon peukun nuin, ni ei oo väliä kumpaan kätteen lapasen laittaa. Ylleesä teen 2. puikon loppuun ja 3.puikon alkuun...

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D