torstai 1. toukokuuta 2014

4/14

Sepä olisi taas aika vettää kuun tekemiset yhteen. Ukkelin sairastaminen ja pariviikkonen sairaalaelämä vaikutti suoraan alenevasti miun neuloosiin va jottain on tehty :)

Ensimmäinen työ oli sukkavaihtarit, jotka lähti Porvooseen niin äkkie etten kuvaa muistanu ottaa :D Sukat tehty Regian Fluormania Colorista ja painoo niillä oli 66g

Ukkelin sairaala-aikana tilasin taas lohtulankaa lankahamstereista. 100% suomenlampaan villaa paranemissukkien tekkoon. Samaa lankaa on tullu hamstrattua (Miten Ihmeessä????) joskus aiemminkin ja niinpä isi sai tämmöset sukat synttärilahjaksi. Kuvio tehty ihan vaan nostetuin simukoin. Näyttävää mutta yksinkertaista :)


Painoa sukilla on 95g ja tikutettu 3mm puikoilla

 Oma huivi, 145g ja pyörö 4mm


Tuo väri on oikeasti aivan huikean kaunis yhistelemä harmaata ja kaunista kirkkaan vihreää. Lankaa sukkiin meni 104g ja tikutettu 2.75mm puikoilla.

Ystävälle yövuorossa tehtyö ni eipä oo painoa, va arveleisin 30g lankojen lopuista punnittuna. Puikot oli 2.75mm. Kuvan laatu myös kännykkää joka päätti olla kuvaamatta ja teki ihme raitoja...


...Kuten tuosta vasemman puolen kuvasta näkkyy.nyt taas toimmii. Se oli varmaan vaan väsyny :)

Ittelle tehyt on nämä kämmettimet. Lanka on 100% merinoa, tilattu Rukki ja Rautapadasta. Painoa näillä on 48g ja tikutettu 3mm puikoilla.

Lankaa on kulunut 488g, eipä paljoo vaan jottain kumminkin. Ja jospa tuo puikoilla oleva Sheeling shawl valmistuisi piakkoin. 

Toiveikasta toukokuuta kaikille!
Akkeli4 kommenttia:

 1. Ihania töitä ja mukavia värejä. Itsellä myös juuri toiset kämmettimet/kämmekkäät puikoilla.
  :) Suvi
  http : / / lankailu.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hyvänen aika, kun siellä on oltu tuotteliaita. :) Etenkin alimmissa kämmekkäissä on tosi suloiset värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ittestä tuntuu jotta juuri mittään oo kerinny va aina sitä jottain valmiiksiki asti saa :)
   Kovasti tykkään väreistä ja onhan nuo merinot ihana pehmeet käessä. Paljon olleet käytössä.

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D