keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ms Varma Talle ja Rikas Hukka

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11968537/?claim=xchtx4yc9hd">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a> Tämä tässä siksi ko liityin tuohon bloglovin:in. En oo seonnu :)

Meillä PYRYTTÄÄ, niin jottei taho etteesä nähä va uskaltuduttiin myö koirun kanssa lenkille ja kuvassahan näkkyy vallan mainiosti myös aurinko...näkkyy se ko tarkkaan katot kuvan keskelle :)


Tätä herraa ei keli paljo vaivannu


Otsikkohan sai ajatuksen siitä, että ko täällä nyt pyryttää ja tuulee, niin ajattelin vihdoin saavani vuoritettua oman paksumman Beanie pipon, tehty Drops <3 you 4 langasta.

Beanie, siis tämän syksyllä kaikki hurmannut malli, joka esiteltiin Kalastajan vaimo blogissa, ja alkuperäinen ohje löytyy tästä. Onhan miulla toki myös tuo Rowanin ihanasta langasta tehty :)

Kuvat pipoista tosi laadukkaita ko oon pakottanu miehen kuvan ottamaan ja talvella meillä on pimmeetä täällä Kainnuussa. Anteeksipyyntö siis oli tämä.

Mutta takasin asiaan, kas kummaa, Ms Varma Talle on vienyt mukanaan miun kirpparilta haaliman resorinipun jossa oli just sitä oikeeta harmaata josta olin aatellu vuorin tehä.
Minne se neiti mahtaa sen kaiken tavaran mahuttaa mitä varmaan talteen tullee ite kellään laitettua? Ja toinen mitä mietin; Jos kerran Hukka kaiken perii, niin miten rikas se on? Miten paljo sillä on ylimäärästä tavaraa? Miten se mahtaa asua?

Näitä miettien pipon kimppuun, ihan uuden ko se resori hukassa
Akkeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D