sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kiitos Titityy

Titityy järjesti kesällä KAListelun johon mieki innokkaasti osallistuin. Sain mie reippaan kilometrin neulottuo. Tässähän mitattiin siis metrejä. Palkinnot meni ihan toisille kilometrilukemille va arpaonni osui kohalle ja sain ihanan paksujenlankojen paketin kottiin :)
Kaikki langat on miulle ennaltaan tuntemattomia ja itte ei tuu nuin paksuja lankoja juurikkaan hankittuo joten siinäkin mielessä ihana paketti.

Paketti sisälsi siis seurraavvaa:
Gilliat luomumerinoa ihanan fuksiana. Tullee hieno pipo miun turkkoosin toppatakin kaveriksi, mallikin jo mietitty va saattahan se vielä jonkun kerran muuttuo :D
Lettlopia kaunniin ruskeana, tarpeesseen tulossa paksut tumput.
Rowan hemp tweedie murretun sininen sävy. Rowanin langoista tykkään va tämmönen hamppusekote on ennenkokematon. Ihanan pehmeältä tuntuu ja pipomallia on tällekkin jo katottu.
Catania Grandea TODELLA kaunniissa hoppeenharmmaassa sävyssä. Mie joka en oo ikinä ollu puuvillalankojen neuloja (yhäkkään en siis ossaa virkata) korkkasin nämä langat ensimmäisenä puikoille ja niistä syntynyt pipo on ollu jo käytössäkin. Oottaa vaan kirkasta päivää jotta saisi asiallisia kuvia tännekkin.

KIITOS TITITYY!!!! <3

ps. Heillä on muuten uus KAL taas menossa. Lisä tietoa täältä tai täältä. Tottahan oon taas mukana, jos nyt vihdoin saisi jonkun Stephen sedän huivin puikoille :DRyhmäkuvaan asettumassa...
...liikettä havaittavissa...
...pakeneevat paikalta...

...jäivät kiinni risukkoon, eivät päässeet pihasta pois...
...lopultakin, ryhmäkuva :)
Uusia lankojaan hellii ja hyväillee
Akkeli

Niin ja miut löyttää Instagramista rvalouhela nimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D