perjantai 18. syyskuuta 2015

Oma vika

Äippä toivo jo kuukaussie sitten mustie sukkie, taiettiin ellää talavee vielä sillon ;) Tottakai mie ne luppaan tehä va jotenki tuli aina muuta milenkiintosemppaa projektie etteen.
No nyt ne on valammiit ja päässeevät tännään jo perille ko mennään saunnaan. Kannatti toki oottaa syksyn pimmeille ennen ko alakaa mustaa lankkaa neullommaan :D Oma vika siis!
Jotta ei ois kamalan tylssää ni tein resorin perrään nypylöitä ja letintapasen tuonne ulukosyrjälle. Lanka haettiin alakuviikosta miun vakio Regian osto paikasta eli Kumma kaupasta.
Kuvista ei saa mittään selevää ko otettu vintissä uunie lämmittäessä ja valohan täällä on pimmeenä päivänä mitä parhain :D

Kivvaa viikonloppuo Siulle!
Kaatosatteen ropinaa peltikattoon kuuntelee omalla sängyllään sukkaa neuloen
Akkeli
    

3 kommenttia:

  1. Tyylikkäät juhlasukat! Musta on oikeasti valoa vaativa väri, se tiedetään, mutta kuka jaksaa kesän auringossa neuloa mustaa? En minä ainakaan. Kerran olen mustan puseron neulonut sisarelleni ja eräs toinen musta paita jäi lopulta pahasti kesen ja pääsi sitten lopulta kiertoon. Että aika vaikea väri, sinisen ystävälle. Ihanat on sukkasi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. Nyt onki tännään hankittu oranssin kirjava lanka sukiksi tulossa. Jokseenkin paljo helepompi neulloo :D

    VastaaPoista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D