maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mansikkatötterö

Ystävä täyttää tännään vuosia ja halusin muistaa huivilla. Paljon olen hältä(kin) apua ja tukea viimesten sairsteluhurakka vuosien aikkaan saanut. Miehän oon nyt pyrkiny tasakympeille jotain häävimpää (muuta ko sukat) tekemmään va isin kuolemasta opin sen jotta miksi jättää tulevaan ko voi tehä nyt. 
Ystäväiseni on allerginen villalle, vaikkakin sitä hieman jo sietää. Jouluksi tehtyjä sukkie on pystyny pitämään. Otin kuitenkin varman päälle ja langaksi valikoitui ennen kokeilematon Liseta ennen tilaamattomasta kaupasta. Voin kyllä lämpimästi suositella Snurrea, toiveena päästä sinne myös joskus livenä käymmään. 

Malli huivviin on omasta päästä ja käytetty on molemmat vyyhit niin kauan ko niitä riitti. Jälelle jäi tuota mansikkaa ehkä 12ccm päättelyn jälkeen. Painoa huivilla 118g elii joko painavaa ilimaa välissä tai reilummat vyyhit :D

Jospa myö ens viikolla kerittäs näkemäänkin ni pääsisi huivi omistajalleen muutenki ko lähetettyinä kuvina.

Kaunista tulevaa viikkoa teille kaikille!
Akkeli

3 kommenttia:

 1. Hei ja onnea - voitit PHHT-haasteen arvonnassa! :) Laitoin sinulle sähköpostiakin asiasta ihan hetki sitten, mutta varmuuden vuoksi vielä tätäkin kautta ilmoittelen.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea huivissa, kivan näköinenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Idea on vappaasti käytettävissä. Ohojetta ei oo :D

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D