torstai 26. kesäkuuta 2014

Viimonen SNY

Nyt se sitten on ihan blogitekstie myöten valamis ja ohitte, siis elämäni ensmäinen va varmasti ei viimonen SNY kierros. Asiasta lissää tietoo löyttyy täältä. Kevvään mittaan oon saanu mahottoman ihanan paketin maalis-, huhti- ja toukokuussa. Ja tämä kesäkuu oli sitten viimenen. Syksyllä taas varmasti mukkaan jos ei mittään ihimeitä esteitä elämä tuo etteen.

Paketin sisältö ei pettänyt tälläkään kertaa, aihe "Lomalle iloisin mielin" onnistui kyllä :D

Tässäpä koko kommeus pihanurmikolla, kerranki paisto aurinko kuvausta auttammaan
 

 Paketista paljastui Ihana villasien rannekkeiden tekoon paketti missä ohojeet ja kaikki muu tarvittava. Syksylle nämä tullee varmasti viimestään tehtyä.

Lankaa oikein tuplasti. Aina yhtä ihanaa (anteeksi toisto va ko nämä kaikki on ihanaa:D ) Pirtin kehräämön villaa kesäisessä sävyssä ja miulle uus tuttavuus eli Hot Socksin Stretch Cotton lankaa. Aiemmin oon neulonu Regian Stretch Woolia mistä tykkäsin. Nyt siis puuvillaa kesäksi!
  

Ohjeitakin oli tuplaten. Kardemumman talon Elinan pitsisukat olikin jo koneelle tallennettu va nyt ohjeen kera saapi vaikka reissuneuleeksi mukkaan. Toinen ohje on Tuuliviirin Sydämenlämmittäjä huivi. Kortissa SNY vielä ehotteli lisää malleja. Nyt iskee se valinnan vaikeus...

Tämmönen pieni häiriötekijä oli kuvia ottaissa :)

Olihan siinä paketissa vielä aimoläjä silimukkamerkkejä, mitkä on ainaan tarpeen ja Merkkareita...ne ON vaan NIIN HYVIÄ!


Palloa vaan kovasti tungettiin kuvaan ja kuvaajaan :D

Miun SalainenNeuleYstävä oli Pihlajan oksan Emilia <3 Kiitos keväästä!

Nyt huivittaa ja raitoja tulossa
Akkeli

2 kommenttia:

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D