lauantai 28. kesäkuuta 2014

Lahjus se on tämäkin


Ukkelin nuorempi isosisko täytti kevväällä pyöreitä vuosia. Huivihan se heti tuli mieleen mitä teen lahajaksi. Syy miksi huivi on esillä vasta nyt, on se, jotta tännään juhlivaat sankaria sisarusten ja suvun kesken. 

Myö ollaan kotona, toipilasvaihe kun yhä menossa. Toivon mukkaan kesän kuluessa myöki päästään reissun päälle ja käymään kaikkien meijän sisarusten luona.Huivi on Janina Kallion suunnittelema Antarktis.
Lankana neulojien yöstä ostettu IkiIhana Lanitium-ex-machinan kimallesukkalanka värissä Dragonfly. Ravelryssä Ittelle, ihan vaan jottei paljastuis ennen aikojaan lahja :D 

Ohjeesta jäi viimonen osio tekemättä ko lanka loppu va pingotuksen jälkeen huivi on kyllä vallan hyvän kokonen ja itte oon tyytyväinen aikaansaannokseen.
Langan kaunista väriä oli hankala saada kuvattua täydellisenä, näitten kahden välliin ehkä se oikea. Kimallusta langassa on miun mielestä sopivasti.

Iloisia juhlia juhlijoille toivottellee
Akkeli <3

4 kommenttia:

 1. Upea lanka, upea huivi! Saaja on varmasti mielissään :)

  VastaaPoista
 2. Tää on ihana huivimalli, olen sen ostamista suunnitellut jo kauan! Ja voi miten kaunis sinun huivistasi tulikaan, ihanan värinen. Toivottavasti teillä kesä jatkuu nyt mukavimmista merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on useempi Janina Kallion mallia Ravelryn kirjastossa, mie niistä tykkään. Niin ko aikamonesta muustaki :D
   Elämä jatkuu entiseen malliin ja ukkeli taas sairaalassa va ollaanhan tähän jo kevään mittaan totuttu. Kyllä se vielä kottiin sieltä taas tullee <3

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D