perjantai 21. helmikuuta 2014

Voi, voi, voi, voi, voi!!!Tai hiennoohan se on, jotta pronssipelliin pääsivät nämä maamme kiekkoilijat tuolla vennään maalla.
Sitähän sitä piti jännittää niin, ettei kisaneulekaan oikein edenny, siitä sitten tuonnempana jahka saan sen valamiiksi. Mielellään vielä kisojen aikana.

Toinen kisaneule on ukkelin sukat va neki oottaa sitä toista sukkaa pariksi :) Minnuu siis vaivaa sama, mikä niin montaa muutakin kanssa neulojjaa, toisensukansyndrooma. Olen siitä kokkeillu erroon päästä erinäisin keinoin. Oon luupannu vaan ei tunnu Miun jutulta (ehket se on vaan harjotuksen puutetta= laiskuutta) ja usseesti teen myös kahta sukkaa yhtäaikkaa kaksilla puikoilla.
Näitten kyseisten sukkien syy parittomuuteen on se, jotta ukkeli toi miulla tuliaisena IHANAT KnitPicksin puikot ja ko siinä paketissa on yhet per koko ni ei voi tehä ko yhen kerrallaan :D :D :D

Yksi neule on valmistunut va se on vielä hys hys hommaa, kunnes pääsee uutteen kottiin. Kuvaa siis siitäkin myöhemmin.

Pikku pakkasesta nautittu tämä päivä ja tuli jopa muutama lumihiutalekkin. On kyllä siinä ollu outo talavi iliman lunta, tai siis on sitä, vaan niin äärettömän vähän, jotta lumikengät yhä koskemattomina varastossa.

Ko ei oo neuletta kuvattavaksi ni blogikoiran "virallinen" 3v kuva, lahja luu ei kyllä ehtinyt kuvassa näkymään ko Akkeli oli niin hijas. Niin ja ne puikot...on ne vaan niin ihanat. Pyöröpuikko löytyy Facebookista ja kauppa on Lappeenrannassa.
Akkeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D