perjantai 28. helmikuuta 2014

Kisaneuleet

Olympia kisat loppu noin viikko sitten eli on jo korkea aika esitellä kisaneuleet ko nyt ne on kuvatuksikin saatu. Mie heräsin tähän kisaneulontaan vasta toiselle viikolle va kerkisinhän tuota jottain tehä miekkii.

Malli on ihan omasta päästä ja muotoutu sen mukkaan mitä lankkaa oli jälellä. Lankana on Debbie Bliss cashmerino aran ja sitä kului aika tarkalleen 450g.  Voin suositella lankaa kyllä, ihanan tuntunen neulottaessa ja onhan tuo mukava ja ihana ja herkku ja kaikkee ko päällensä laittaa. Lanka on pehmeää, niin luulen sen äkkiekin kuluvan nöppöseksi kainaloitten kohalta va saapi nähä. Ihana tämä on silti ja takuuvarmasti käytössä vielä pitkään.

Tämä on muuten ensmäinen neule jonka oon teheny ylyhäältä alaspäin. Siinä oli heleppo mallata langan riittävyyttä samalla.

Tämmöselle, joka kulettaa kaiken tarpeellisen mukanaan taskuissa ni tommoset tuplataskut on kivat. Käet lämpimään tuonna taskun "alle" ja nappitaskussa pyssyy kaikki mukana ja piilossa :)


Sukat oli ukkellille toiveesta tehyt. Tuuli oli niin mojova, jotta eivät kuvassa meinanneet pyssyy.

Malli on Jonna Hietalan Kerällä kirjasta, malli nro 15 Kummasta päästä? Lankana Cascade Heritage mikä yksi miun ehoton lemppari sukkalankana ja kyllä muutenkkii :) Puikot oli Knit Picksin 2.75

Mukavaa ja neulerikasta viikonloppua!
Akkeli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D