perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ti di di di di x2 Ti di Ti di Tidii

Tour de sock menossa ja minnuu vaan huivituttaa. Kyseisessä kisassahan saa bonus pisteen ko käyttää sponsorilankaa. Ihanat Handu, Lanitium ex machina ja Hopeasäie löytyy kotimaisista ja myös miun lanka laareista. (YLLÄTYS?) Saiskohan tästä bonus pisteen ko tehty Handusta ;) ja toisen etapin aikana. 
Otsikko on tietty jäätelöauton tunnari. Miulle ko langasta tuli mielleen pehmilö ja ukkelille vispipuuro. Reunaan piti jatkaa Regiaa ko tuo ihanuus loppu. Miulla oli ohjetta pienemmät puikot käytössä ko tuli enempi ommaa silmää miellyttävä jälki. Eikköön tämäki tuonne lahjussäkkiin päädy. En vielä tiiä :)
Eilen alko neljäs etappi, aikomus opetella helmien laitto sukkiin. Tännään on isin uurnan lasku ko haluttiin oottaa kessään. Päivä mennee perheen parissa ja keli on kaunis <3

Akkeli

3 kommenttia:

 1. Heippa Rouva! Sun blogi on yksi minun suosikeista :) Onko puikot kesälomalla? No, asiaan: annoin sinulle Liebster Award -tunnustuksen, se löytyy täältä: http://vastarannanvirkkaaja.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hanna! Vastailen viimestään viikonloppuna. Aurinkoiset aamut ja iltavuoro ei saa istumaan koneella :)
  Puikot on ollu toiminnassa va kirjottaja miussa on ollu väsyny. Jatkuva huoli ukkelin terveydestä, kaikki sairaala aika ja isin kuolema vaan väsyttää. Hyvistä hetkistä ja ukkelin jaksavista päivistä ollaankin sitten nautittu muuten ko kirjoitellen. Ihanat vierraat kesän mittaan on myös vähentäneet aikkaa konneella va lupaan tormistautua asian suhteen. Kiitos vielä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh... :/ Joskus sitä on alamäkiä ja ylämäkiä ja joskus tasasta tahtia. Paljon hyviä vointeja sinne itse kullekin! Kyllä se päivä taas paistaa risukasaankin :)

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D