sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävvyys♥

Meillä oli monta ystävänpäivvää ko "pikkusisko" koirrinneen tuli viikonlopuksi. Ukkeliki pääsi perjantaina kotilomille ja käynny vaan aamupäivällä lääkkeellä sairraallassa.

Myö ollaan höpötetty, naurettu, syöty hyvin, nautittu kuohuvvaa, käyty ostoksilla ja neulekerhossa. Kierretty parit kirpparit. Koiru on päässy karvoistaan ja on käyty saunassa ja syömässä kotonakotona missä oli miun isoveli ("pikkusiskon" ex-mies) ja heijän tytöt. Suunniteltu miten juhulittas parin-kolmen vuojen päästä ystävyytemme nelikymppissii.

Nyt sitten ootellaan hiihtolommaan jolloin näämmä taas ♥

Ei nämä ystävyyjet tähän lopu ko nyt ootellaan vuorostaan "isosiskoo" viettää meille ylityövappaita :) Nyt ei oo ees lumitöitä tarjota ;)

Kaikista ystävistään joka päivä onnellinen
Akkeli 


On ihasteltu uutta hiennoo paittaa =D Miun on tottakai musta. Tämä oli jo niin kauhhee jotta pakkohan se oli saaha :D :D :D
Neulekerhossa käyty. Kokkoonnuttaan joka toinen lauantai paikallisessa kahavilassa. Oikeus ja kohtuus toki on, jotta ostaa myös sen kahavin. Ja ainaan tullee otettuu jottain hyvvää sen kaa ja muistin sentäs ennen viimosta suupallaa sen kuvanki ottaa ;)
Koiruus ennen... (kuva otettu 6.2.2015)
Tätä muuten riitti ja riitti ja riitti ihan koko viikonlopulle ko oli tuota muutaki ohojelemaa :D
Tarkkaillaan mitä emännyys tekkee
...koirruus sen ko kevennee...
VALAMIS!

On nukuttu yksin...

...ja yhessä♥
Katottu telekkarrii :)
Käyty pakkasaamuna aurinkoisella lenkillä
Mie Itte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D