perjantai 12. joulukuuta 2014

Viimosta viettiin...

tai siis haettiin. Nyt on syksyn sny kierros ohitte ja parit paljastettaan. Miun pari löyttyy täältä. Iso kiitos Reppanainen ja avusta Maajussille <3

Myö olttiin viimejoulun alla parit jouluyllätysvaihossa, niin parinipa olikin kirjotuttanu viestinsä tällä kierroksella Maajussi-kullalla :D Mahtava idea!!! En kyllä ois varmaan käsialaa tunnistanut va nyt vielä vähemmän :D :D :D

K-I-I-T-O-S! Omasta ja ukkelin ja koirulin puolesta. Viestit, paketit ja muistamiset ovat tuoneet aittoo iloa miun syksyyn ja sitä kautta hyvää mieltä myös ukkelille. Koiruli on nauttinut kyllä joka murusen mitä paketeista on paljastunut :)

Ja se viimonen paketti oli tämmönen:

Huikkeella paketilla muistettiin minnuu kyllä vielä viimosellakin kierroksella. Huokailin ja hihittelin sitä avatessa ko niin hyvä mieli tuli jälleen kerran. Oot sie Reppanainen kyllä aikamoinen!

Ihana valurautanen kynttelijuttu, ettii vielä paikkaasa. Meillä on kuistilla parikin kynttelikköä samasta materiaalista va me luulen jotta halluun tämän sisälle. Tai saunalle?

Kaunis kortti, pääsee edeltäjäsä seuraan vessan ovveen, mihin meillä on jo vuosie kerätty kaikki kottiin saapuvat joulukortit. Kaunis kynttilä tuohon edellisseen kuvvaan liityen ja joulunpunanen sydän. Viime vuonna sain tommosen sydämen violettina ja se on ollu siitä asti meijän peräkamarin pönttöuunin koristeena. Ehkäpä se nyt vaihtuu punaseksi ainakin joulun ajaksi :)

Koirulin herkut. Tuo purkki mahtaa kadota saksanseisojan kitaan hetkessä :D Kerranki saa toinen oikeen "kurmee" herkkuo! Paketti siis hyvin haisteltu tälläkin kertaa vaikka olin kerinny nämä talteen nostammaan koiran ulukona ollessa.

Suklaakahvie molempien nautittavaksi ja miulle ihana huivineula. Aimmin miulla onkin semmonen tikku iliman tuota rinkulaa (tosi proo käsityöläis sanastoo :D :D :D)

Nämä langat päätyy varmaan miun ommiin jalkoihin :)

Valakosesta pahavilaatikosta paljastu piparikuusi systeemi. Onneks kauppaan meno vasta huomenna ni saan ostaa taikinan.

ja vielä ohojekirjanen. Virkkuu ohojeita (ehkä miun vihidoin ois syytä sekin taito opetella) ihaniin joulujuttuihin. Ehkä jo ensijouluna??? Paketin langat kävisi toki näihinki va mie halluun niistä sukat!

Haikeushan se aina iskee ko tämä touhu loppuu va huokastaan nyt helemikuuhun millon alakaa taas ilimottautuminen. Eikköön se kolomas mee peräperrään ko on homman makkuun päässy.

Ukkeli saunalla ähertää vesiputkeen lämmityskaapellie, jotta se ei jäätysi. Viime talvetontalvi teki tepposet ja putki meni jäähän heti ekasta ja ainoasta kovemmasta pakkasesta. Lunta toivottaan niin eristeeksi talon ympärille, vesiputkille kuin ihan vaan siksi ko sitä pittää talavella olla ja se on kaunis tuo valakkee maa. Nyt sitä sattaakin taas lissää...

Näihin kuviin ja tunnelmiin Akkeli ja koiruli <39 kommenttia:

 1. Ajattelin, että kun "edellisestä tapaamisesta" oli niin vähän aikaa, että jos sinulla on vaikka saamasi kortti tallessa. En sitten ottanut riskiä, että D:n kiemurat tms. herättävät kaikuja menneisyydestä. Onneksi on henkilökohtainen SNY-assistentti, joka mukisematta suostui kirjuriksi ja kiikutteli paketteja eestaas <3
  Sinun parinasi oli todella kiva olla! Tuntui erityisen tärkeälle tuottaa iloa sairaalasyksyn keskelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti varmaan itseasiassa tallessa onkin. Totta myös se, että jotkun käsialat jää mieleen toissie paremmin. Varsin jos niissä persoonallinen ote. Ei sillä, etteikö jokaisella ois va ällyyt kait sie :D
   Kiva jotta sieki tykkäsit. Kyllä tämä vaan on niin kivvaa hommaa ko makkuun pääsi. Iloa oot kyllä onnistunut antamaan paljon tämän syksyn aikana. Lämmin kiitos yhä <3

   Poista
 2. Komian paketin oot sinäki saanu. =) Ja se on haastellista tuo entuuestaan tunteminen... minä kevväällä mietin että ei voi käyä nii huono tuuri, että mehtäemännän pariksi saan ja kävihän se... no nyt on "kostotki" suoritettu joten ei tarvii sitä ennää miettiä. =)
  Ja kyllä tähän touhuun tosiaan jää koukkuun, ei siitä pääse yli eikä ympäri mitenkään. =) Ihanaa joulun odotusta sinnekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taiatte "kostaa" toisillenne iän kaiken va mikäs sen mukavampaa :D
   Kyllä sitä kevään kierrosta alakaa kummasti jo oottellemmaan ja ideoita pyörittellee päässä vaikka ei teemoista tietookaan. Pitäsikkii niitä muistaa ehotella taas.
   Panin ohjeesta säpoa.

   Poista
 3. Upea paketti. Ja todella kiva yhteensattuma, että te saitte toisenne pariksi, kun ei itsellä tietoa, että aikaisemmin olette pareja olleet :).

  Mutta parien jakaminen isossa ryhmässä on aika haasteellista, ainakin minulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo näyttänyt haittaavan ainakaan ko sain ihania paketteja tietämättä keneltä :)
   En epäile yhtään onko haasteellista parien jako va hyvin sie siinä aina onnistut

   Poista
  2. Juu, ei haitannut minuakaan :-) onneksi on sny:lle myötämielinen apuri, niin sain esitettyä tuntematonta loppuun asti. Ilman Maajussia tuskin olisi tullut ilmoittauduttua mukaan ollenkaan.

   Poista
 4. Pakettisi saapui perille tänään. KIITOS! !! oikein synttäri lahjat ja kaikki oli mukana. .voih ja huokaus. Kiva oli kierros. Kiitos sinun. Yritän huomenna ehtiä postausta tekemään. .Meillä kun ollaan taas yllätys yllätys kipeenä. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä. Mie jo oottelin jotta onko paketti perillä. Toivottavasti tauti äkkiä ohi ja Joulun saisitte rauhassa ja terveinä viettää.
   Kiva siulle oli paketteja kasata ja kortteja ettie :) tyytyväisiä siis ollaan molemmat.

   Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D