sunnuntai 31. elokuuta 2014

Apua ystäviltä

Täällä on ollu taas hilijasta, syyki osin entinen, eli ukkelikulta vietti taas vajaan pari viikkoo sairaalassa. Olisihan se kiva ko jatkuvaan sairastamiseen löyttyisi lopultaan jokin syy...
Sammaan syssyyn, tai vähän ennen tuota sairraallaan joutumista miulla alako työt, neki kolomisen viikkoo aiemmin ko alunperin oli sovittu. Assie ei minnuu tieten haittaa ko työstä tykkään, meinasi vaan vuorotyö, ukkelin luona vierailut ja koirun lenkit viejä akkelin voimat. Päivät kottoo pois veny 12-14 tuntisiksi.
Rakas rakas ystävä meni eilen vihille, ja sitä varten oli pyydetty vappaata. Mikä osaltaan pitensi tottakai työpäivien pittuutta. Noh, ukkeli pääsi kottiin perjantaina (JEE!) ja myö nostettiin rakkauven maljaa hääparille kotona <3 Onnea te Rakkaat ja ihanat! Ja mie vietän niitä vappaita kotona vielä pari päivää.

Ja se pyörä, ukkeli makasi jo sairaalassa ja aamuvuoroon mennessä puhkesi pyörästä kumi. Äipällehän se laps soittaa jotta töihin kerkisi. Ystävän mies (hää toki myös meijän ystävviin lukkeuttuu) korjasi pyörän ja seuraava rikko tulikin parin päivän päästä ko jarrut hajosi kesken ajon. Jottain ossie mie tieltä mukkaan keräsin ja soittammaan samalle herralle ongelmasta. Pyörä kyyttiin ja tuottiin eilen ihan kotipihhaan asti :) Pyörättömät päivät miulla oliki kummilapsen äitin pyörä lainassa...YSTÄVÄT <3 Suukkoja ja haleja!

Mitä miehelle joka ei mittään tarvii? Pyöränkorjaajan pipo! Muutama vuosi takaperin hää sai lahjaksi paksumman pipon joten nyt sitten oli ohuemman vuoro. Malli on ihan omasta päästä.
 Lankana Four Seasons Marathon Tower

Alempi pipo kuva paljastaa tämän sunnuntain toihuilluu. Täällä oli maalaismarkkinat ja sieltä piti hakkee (ihan rahalla) omenoita jotta saapi talveksi viilille sosetta. Viimeyö oli jo niin kylymä, jotta pihan karviaisille alko olla viimonen hetki kerättäväksi. Netin selailua ja vanahat porkkanat kaveriksi. Uskomatonta vaan totta, karvias-porkkanahillo maistuu vähän lakkahillolle. Omenasoseesta tuli myös vallan herkkuo.

Hilloja makustellen
Akkeli <3

1 kommentti:

  1. Hui! Pyörän jarrujen hajoaminen kesken ajon kuulostaa dramaattiselta! Multa on kerran katkennut autosta jarruletku kesken ajon ja sekin oli aika hurjaa =) hetken mietin olenko valveilla, koska usein painajaisunissa koetan jarruttaa, mutta auto ei tottele. Loppumatka kotiin menikin sitten HYVIN varovasti... muistan, että äiti teki tuota Lakattoman lakkahilloa. Hyvää se oli, mutta meillä kukaan ei oikein hilloja käytä, joten minun karviaiseni menevät mehumaijaan.

    VastaaPoista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D