maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesää ja SNY 3

Kesäisestä päivästä nautittu kyllä, aamu alkoi laiskasti ja ihanan kiireettömästi. Lämpimästi voin tuota dekkarrie suositella, myös aiempi Kolibri oli hyvä. Kiva ko suomestakin löytyy hyvvie, uussie dekkaristeja. Muutenkin ala suomessa on aikas miesvaltanen ni kaiman kirjoituksia lukkee mielellään.

Kukkaset kuuluu tottakai kessään, ja ko nyt on lämmin päivä ni pitihän se ukkeliarmas houkutella mukkaan ja käyä ostamassa jokuset kukkaset pihhaa piristämmään. En vielä uskalla ihan täysin kessään (tullee niitä pakksöitä kumminniin) uskoa va kerkkiihän nuita kukkasia vielä vaikka kuin pihalle laittammaan :D

 Orvokit oisin halunnu portaille va eipä tuo koiruus taia anttaa niitte olla, joten kiipesivät terassin kaitteelle. Helteen pakopaikkana portaitten alunen on koirulin mielipaikkoja ko maa siellä viilleetä. Marketat ja hortensia ilahduttavat saunalla

 Vanha talo vaatii arvoisensa kukkaset joten pelargoniat ovat vuodesta toiseen löytäneet paikkansa terassin reunalta...nostalgisen ihanat <3


Ja eikä tässä vielä kaikki...posti toi tännään toukokuun SNY paketin :D
Paketti sisälsi:
Palett langan ja sille sopivan Multnomah huivin ohjeen tai vaihtoehtoisesti ohje Tulenkantaja kämmekkäisiin. Huiviksi tuo ehkäpä muuntuukin. Tuo on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kauniin sävynen.

Vyyhti kierrätys silkkiä MuikeanSähäkänSinisenTurkoosin värissä <3 Saapi nähä mitä tästä tullee, mielessä kävi myös ajatus myssystä. Erottaspahan ukkeli kaupassa missä vaimo kulukee :)

Ihanaa Kismettii mariannella maustettuna ja aina tarppeesseen tuleva hakaneula. Semmonen isompi, mihin saa näppärästi peukalon oottavat silmukat lapasta tehessä ja sopivan kokonen  jottei se häirihtevästi tulle etteen neuletta jatkaissa.
Mukana oli tietysti myös kirje ja miun SNY on kyllä myötätuntoinen immeinen <3

Olihan se jälleen kerran kyllä ihana paketti ja ihan miun värinen :D :D :DSnyni mietti miten suhtaudun tuohon silkkiin? Mie kuulun niihin jotka tykkää tuosta kierrätyssilkistä ja aiemmin oonkin siitä hartia huivin teheny.

Kiitos kauniista toivotuksista ja toivotaan, että nyt olisi elo rauhallista ja huoletonta :)
Va nyt tämä lähtee saunan lämmitykseen. Kiitos ja hei!

Kesäisistä päivistä nauttien!
Akkeli

3 kommenttia:

 1. Ihanaa että tuli nopeasti perille, perjantaina kun vasta ehdin sen postittaa... Ja se hakaneula onkin ihan siihen tarkoitukseen että voi jättää silmukoita siihen. Hyvä että osui värit kohdalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos :)
   Muikean makkeita paketteja miulle oot kyllä laittanu.

   Poista
 2. Hieno paketti. Ja mitä kukkaloistoa <3

  VastaaPoista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D