keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Eka paketti!

Voi vitsi!
Mitä tekee monta päivää lievää lämpöä sairastanu neulootikko ko postilaatikkoon tullee pakettikortti???? Noh, se pukkee kamppeet vauhilla niskaan, taluttaa pyörän tielle ja polkee vimmatusti vastatuuleen paketin hakkuun :D




Ja kylläpä meinaan kannatti. Maaliskuun aihe oli "Kevään valoa" ja sitä tästä paketista löytyi hurjat 220g :D :D :D Yltiöpäisesti hymyjä, vaan ko ei voi tehä muuta, tietty langan hypistelyn ohessa ;) Mukana oli myös kirje miulle. Kuvat on taas ittiään va heti piti aukasta ja kuvata. Paras paikka siihen tähän aikaan päivästä on tuo rakas hella. Langan väri on oikeesti aivan ihana keltainen, semmonen lämmin ja murrettu. Sittenpä uutta kuvaa kun tästä jottain raskin tehä.

Tässäpä nämä vielä eritellen...

Miulle uusi tuttavuus Nepalilainen jakkihärän villa ja mikä väri

Lakua, NAM! ja mitta <3 nämä miulla aina hukassa, eli siellä varmassa tallessa :)

ja vielä kahvia <3 Minun elämäneliksiiriä. Tämä testuuseen viimestään huomenna. Postiin lähtiessä ko kerkisin laittaa kahavit valamiiksi tippumaan.


Hirmusen Paljon Kiitoksia Rakas Sny!!! 

Kysymykseesi sanoisin, jotta en kamalasti perusta akryylista ja pelkästä puuvillasta. Enämpi oon villa ja villasekote immeissii :) ja silkki, ja alpakka, ja ja ja...
On miulla palmikkopuikkoja, silmukkamerkkejä ja jottain vimpaimie, eli ihan on kaikki siun päätöksen alla ja tervetulleita varmasti. 

Tämmönen eka paketti, kohta on jo huhtikuu ja sitten jatketaan näissä merkeissä :)

Akkeli

15 kommenttia:

  1. pirteän väristä lankaa. ja muutenkin ihana paketti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketti oli kyllä ihana ja saajansa oloinen. Tuo lanka saa miut ihan höpelöksi ko on niin ihanaa :D

      Poista
  2. Toivottavasti kahvi maistui! Ja hiukan huolestutti, että onko liian värikäs lanka, mutta hyvä jos on mieleinen. Itsellinekin oli täysin uutta tuollainen jakkihärän villa, mutta pitäisi kuulemma olla pehmeää ja käytössä hyvää. Mitassa on muuten magneetti takana, eli sen voi laittaa vaikka jääkaapinoveen talteen. Sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ko meni päivällä aurinko pilveen ni monesti oon käyny tuota vyyhtie hypistelemässä. On se niiiiiin ihana <3 Miun oma aurinko!

      Joo, tuo magneetti mitta on tosi kätevä, miulla on pöydällä kynttilätarjotin ja siinä mitta kiinni ni pyssyy tallessa. Tavan mittoja pari jo ennestään va huomattu on, ettei niitä voi liikkaa olla ko oon käyny ukkelin pajasta tavan metrimittaaki hakemassa :D
      Yhä vaan kovasti kiittelen ja kumarran ja alan jännittää seuraavaa kertaa ;) :)

      Poista
    2. Alkoi kiinnostamaan tuo jakkihärän villa, mistä ihmeestä tuollaista saa?

      Poista
  3. Hieno paketti. Ja onpas kätevä mitta, kun magneetti takana :). Meillä tosin veisi ipanat kyllä mitan samantien, jos jättäisin jääkaapin oveen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on näppärä mitta ja tosiaan tuo tarjotin on hyvä paikka ko on käden ulottuvilla. Ukkeli rakas ymmärtää olla mittaa ottamatta tai ainaki ossaa sen paikalleen palauttaa ;)

      Poista
  4. Mahtava paketti :-)
    Upealta kuulostaa, jakkihärän villa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!
      Tännään onki tuo vyyhti taas tarpeen ko on harmmaa päivä ja sattaa vettä

      Poista
  5. Facen kauttaa löysin blogisi. Mukavaa kerrontaa sinulla. Kiva käydä lukemassa toistenkin vasta-alkajien kirjoituksia. :)

    VastaaPoista
  6. WOW
    Upea lankatuttavuus :)
    Kiva pakettikokonaisuus sullekin tuli.

    VastaaPoista
  7. Ihanan väristä sinun jakkilankasi! Ostin tänään 1kg:n!!!! Turun käsityömessuilta tuota samaa, mutta luonnonvalkoisena. Menee kesällä kasvivärjäykseen ja sitten neuleisiin ja ystävillekkin riittänee....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä osui miun SNY oikkeesseen langanvärissä ko keltanen on yksi lemppareista :)
      Mie en vielä tiiä mitä tuosta raaskis alakaa tekemään...vaatii harkintaa ja mietintää ja saattaa tuo kesä keretä tulla. Vaikka villaa neulon kyllä ympäri vuoden :)

      Poista

Kommentoida saa, viestistäsi ilahdun :D